Za OPPO A5S CPH1909 LCD zaslon sa touch screen Digitizer Assembly rezervni dijelovi 6,2 inča Combo

kn195.23

Tagovi: LCD oppo, prikaz oppo, rep oppo a5s, 3d хотенд, film k5 pro, 3d kat za kupaonicu, LCD zaslon a31, film oppo a5, cijena oppo a5s, шпоночка.

SKU : w1043 Kategorija:Rezervni Dijelovi Za Mobilne Telefone
Dijeli:
Opis

  • Tip Zaslona Osjetljivog Na Dodir: Kapacitivni Ekran
  • Kompatibilan Brand: OPPO
  • Rezolucija: 720 X 1520
  • Veličina: 6.2 inches
  • LCD set: DA
  • Materijal: IPS
  • QC: test jedan za drugim
  • Vrsta: LCD zaslon osjetljiv na dodir digitalizator
  • Stanje Proizvoda: NOVO
  • Boja: Crna
  • Ekran: > 3"
  • Broj Modela: Za Oppo A5S
  • brend: кпай

Izložba Proizvoda

Popis Paketa

LCD zaslon + alati za popravak + torba mjehura + sef

Plaćanje

Prije postavljanja vaše narudžbe, Molimo vas da potvrdite dogovor s nama, ako imate upit na detalje.Molimo vas da uplatite članarinu u roku od 3 dana od dana narudžbe, ako je to moguće.Samo mi ćemo Vam poslati robu na adresu koju ste napisali u AIiexpress, ako želite ga promijeniti, možete jednostavno primijetiti da me o tome.Mi prihvaćamo plaćanje putem www.sdt.com.hr.Ako imate bilo kakvih pitanja ili problema s metodom plaćanja, molimo kontaktirajte naš serviser kupaca slobodno za više detalja.Ukupan iznos duga ne uključuje nikakve poreze, lokalne poreze i druge nepredviđene naknade.Napomena: kako samo detalji su подтвержены i svoje приказанные roba spremni,povrat će biti dostupna za отмененного rezervacije.Ali mi ćemo povrat novca u vrijeme u tome slučaju, ako nismo bili u mogućnosti ponuditi potrebne namirnice zbog nedostatka ili nedostupnosti.

Detalji dostave i logistike

Vaša narudžba će biti poslana u roku od 1-5 radnih dana nakon uplate.Mi nismo odgovorni za bilo kakva kašnjenja naloga, ako smo ih poslali, jer brzina isporuke nije pod našom kontrolom.Sve uvozne pristojbe ili naknade su odgovornošću kupaca.Rok isporuke uvelike će ovisiti o tvrtki za opskrbu lokalni vrijeme, klijent / dužnosti, Poštanske plaćanje, nadamo se razumijevanju ako je uhitila.Međunarodni kupci molimo imajte na umu: 1. uvozne carine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave.Ove odgovornosti odgovornost s kupca.Mi ćemo probati naš najbolji za smanjivanje rizika odgovornosti klijenta. 2. molimo vas da se obratite s carine vaše zemlje, kako bi se utvrdilo koje su ti dodatni troškovi će prije kupnje.Napomena: Ako odaberete free shipping express, neke informacije za praćenje nije dostupna.Želite li dobiti informacije o vašem teret, a ne bi joj, i nadam se da ste razumjeli.

PITANJA I ODGOVORI

Pitanje:Koji je rok isporuke?

A: kako je normalno kroz 1-5 radnih dana nakon što potvrđuju vašu uplatu.

K: kako vi kontrolirate kvalitetu деталя?

A: svaki detalj je pažljivo testiran prije prosljeđivanja, Mi унесем mnoge provjere na našim detaljima.

K: što kažeš na cijene rezervacije uzorka?

A: sa svim detaljima za narudžbe uzorka potrebno je izvršiti uplatu, a ne slobodnu.

Pitanje: Kako o načinu plaćanja?

A: primamo Пайпал, T/T, plaćanje Ali, majstor-kartu, West vezu, vizu, gram novca ETK.

Pitanje: Kada ćemo dobiti parcelu, mislimo da je bilo koje robe nedostaje ili je neispravan jer bi mi to učiniti?

A: Molim vas napravite slobodni kontaktirati mi smo prvi, mi ćemo provjeriti i pruža Vam najbolje rješenje u što kraćem roku.

Pitanje: koliko dugo traje garancija?

A: naš proizvod je zajamčena u roku od šest mjeseci.

Povrat robe i novca

1.molimo provjerite sve robe, kada ste dobili, nadamo se da ćemo dobiti povratne informacije za prvi put. 2. Nudimo jamstvo na proizvod 6 mjeseci, ali, molim vas, držite marker dobro, tako da su proizvodi, pripadaju im.Mi smo pošten dobavljač, sigurni smo da je svaki detalj bio testiran prije dostave, molimo da ne postavljate ga prije testa, mi poštujemo svakog klijenta, nadu da možemo dobiti svoje poštovanje u isto vrijeme. 3. Ako detalj неполноценн, molimo vas recite nam odmah kako bi bolju rezoluciju. 4. Povratak samo je donesena nakon što smo dobili vaše detalje. 5. mi признаваем povratak i razmjene ne познее 15 dana nakon dobivaju svoj detalj i предпримете возвращенную cijenu перевозкы tereta, mi ćemo obraditi vaš upit nije vratio познее 2 do 5 dana nakon naknadu. 6. Ako želite robe vratio natrag za više дальнеишего dozvole, onda molim vas da mi unaprijed.Kupci su odgovorni za povrat troškova dostave u bilo kojim okolnostima.

Toplo i slatko podsjetnik

Dragi prijatelju, ne bi li to, kada se pošiljke? 1.Molimo vas, potvrdite ako je pošiljka oštećena prilikom primitka, ako je tako, molim vas, odmah nam se obratite s nekim fotografijama ili video. 2. detalji JJI strogo testiran i pakirani su davno prije isporuke.Molim vas, nemojte ga prije testiranja.Ako ste zadovoljni proizvodima nakon testiranja.Zatim možete ga instalirati na svoj telefon.To nije jednostavan posao, preporučujemo vam da to učiniti za vas profesionalni tehničar.Molimo budite oprezni s fleksibilnim kabelom i instalirajte ga u off napajanje Ako to radite sami, Molimo, imajte na umu da ako naiđete na problem nakon instalacije, roba više ne može biti vraćen natrag, jer on je beskoristan za nas.Ako niste zadovoljni, molimo vas da nas kontaktirate na vrijeme, moramo biti odgovorni.Ako imate interes za naše proizvode, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.Naš tim prodaje može pružiti informacije koje želite znati.Ako mi nije na liniji, molim vas, ja подслушиваю vaše ime i podatke za kontakt.Svakako ćemo vas kontaktirati.

Naši

Ako ste удовлетворяетесь s našom uslugom i proizvodom, molim vas izađite nam pozitivan rezultat utjecaja 5 zvjezdica, a mi ćemo Vam dobra povratne informacije geed uskoro.Ako niste zadovoljni našim uslugama ili proizvodima, nadamo se da ćete nam dati priliku da bi stvari bile bolje, prije nego što ostavite negativan komentar.Molimo, kontaktirajte nas za prvi put, ako imate bilo kakve pritužbe, mi ćemo vas slušati strpljivo, i pokušat će učiniti sve što je moguće, pomoći u rješavanju problema, dok ne budete zadovoljni.posao nije tako jednostavan, nadam se da se možemo razumjeti jedni druge, cilj nas dugo vremena Cooper na Ion, nikada neće iznevjeriti.

Napiši recenziju

1 2 3 4 5

Recenzije