Joga Istezanje Ligamenata Remen Pad Remen Odgajanje Ligamenata Gležnja Protežu Grupa Noge Rehabilitacijski Remen

kn32.65 kn32.31

Tagovi: rehabilitacija гемиплегии, Protežu od, поясная joga, yoga mat pojasevi, za strije, pojasevi blok joge, zračni viseća joga, uganuće, yoga mat, pojas za joge swibg.

SKU : w1146 Kategorija:Joga
Dijeli:
Opis

  • Podrijetlo: CN(porijeklo)
  • Broj Modela: Pojas Za Istezanje Ligamenata Joge

Karakteristike:

1. vrhunski materijal: Izrađen od visoko-kvalitetne poliester хлопчатобумажного materijala koji je mekan, udoban i дышащим. 2. Funkcija: protežu-pojas pruža dodatnu stabilnost u vrijeme neovisne strija i poz.Također se može koristiti kao stretch-pojas za joge pomoći će vam da se formira vitko tijelo. 3. dizajn kopče sa više prstenova, pomaže da se protežu i produžiti vrijeme boravka u poza, pomaže u svim vrstama složenih vježbi istezanja i opuštanja. 4. Jednostavnost korištenja: posebna traka sprečava ozljede i omogućava postupne i tender za strije, koje štite vaše mišiće i čine vas sve više i više fleksibilni svaki dan. 5. pomaže u održavanju dobre fleksibilnosti zglobova, ublažava grčeve i potiče oporavak motornih funkcija.Kada ste растягиваетесь, vi ste удлиняете mišiće oko zglobova, što pomaže da se poveća raspon pokreta i, zauzvrat, pomaže u izbjegavanju ozljeda.

OBAVIJEST:

1. stvarna boja može se malo razlikovati od slike zbog različitih monitora i svjetlosni efekt.Molim vas, dopustite odbijanje 1-3 cm, zbog ručnog mjerenja.

Specifikacija:

Materijal: Poliester, Pamuk Veličina: dužina oko 155 cm Boja: kao što je izložba slika

Paket uključuje

1 x joga istezanje remen

Napiši recenziju

1 2 3 4 5

Recenzije