Onlyou par sati satovi muški ženski satovi luksuzni satovi povezani gospodo zlatni sat pametnih satova za žene automatski sat

kn324.48

Tagovi: dijamant pametni sat, movado podebljano mens zlato, klasični muški satovi, pametni satovi za žene, priključite crijevo, brzi priključak vode, вахта gps toranj, pametan čovjek oprez telefona, sat crni čovjek, vanjska pametni sat.

SKU : w1252 Kategorija:Sat
Dijeli:
Opis

  • Materijal Kutije I Torbice: Papir
  • Debljina: 7,5 mm
  • Dubina Otpora Vode: 3 bar-a
  • Promet: KVARC
  • Materijal Kućišta: RAFTING
  • Lice: vodootporan
  • Tip Materijala Trake: Koža
  • Podrijetlo: CN(porijeklo)
  • Tip Materijala Prozora Biranje: Hardlex
  • brend: Samo ti ...
  • Stil: Jednostavan
  • Tip Kopče: Buckle
  • Oblik Kućišta: CIJELE

Promjer: 40 mm za muškarce i 32 mm za žene

Debljina sata: 7,5 mm

Širina remena za sat: 20 mm za muškarce i 16 mm za žene

Sat remen izrađen od prirodne kože, obično se koristi teleća koža, страусиная koža i krokodilske kože, udoban za nošenje.

石英手表:石英手表由电池提供动力,由石英晶体稳定的高频振动作为时间基准,因此石英手表可靠性高,走时准确.在日常使用中onlyou石英手表能够保证月误差不超过20秒.

Kvarcni sat: Kvarcni sat napajaju iz baterije, od kvarcnog kristala stabilno visoke frekvencije vibracija kao da se mjerenje vremena nastavi, tako da je pouzdanost kvarcni visoka sati, točno vrijeme.Pri svakodnevnoj uporabi kvarcni sat onlyou mogu osigurati mjesečnu pogreška u manje od 20 sekundi.

手表防水:

onlyou情侣手表都能达到30米(3BAR)防水要求,仅限于无压力的水花,洗手和小雨可以防水,游泳或洗澡时不能防水,若使用不当手表出现水雾,则说明表壳内已经进水,请及时找钟表维修人员更换防水配件.

Sat je vodootporan:

Onlyou ljubitelji watches can reach 30 meters (3BAR) waterproof requirements, limited to no pressure spray, wash hands and light rain can be waterproof, plivanje ili kupanje ne mogu biti vodootporan, ako nepravilno korištenje vodene magle sati, to znači da u kućištu ima vode, molim vas, pravodobno pronađite osoblje sati za zamjenu vodonepropusnih pribor.

手表防磁:

手表不宜接触或放置于较强磁场的地方,在佩戴时如接触具有强磁场的发动机,电动机等物体时,或不慎将手表放在收音机,电视机,音响,磁铁等附近时,手表就会被磁场磁化.手表被磁化后,不但走时不准确,有的时针不转动.出现类似情况请及时找钟表维修人员进行退磁,使手表恢复正常.

Антимагнитные sat:

Satovi se ne smiju dodirivati ili stati u jako magnetsko polje, kada se nosi kao što su kontakt s motorom, motor i drugim predmetima s jakim magnetskim poljem, ili slučajno staviti sat na radiju, tv, audio, Magnet i tako dalje Pored sata će намагничиваться magnetsko polje.Sat намагничены, ne samo vrijeme u putu nije točno, neki u smjeru kazaljke na satu ne okreću se.U sličnoj situaciji, molim vas, pronađite osoblje sati za razmagnetiziranje da se sat vratio u normalno stanje.

手表防震:

日常生活的振动不会对机芯的正常运行造成影响.手表是一种较为精密的仪器,剧烈的碰撞会损坏手表.平时避免手表受到剧烈撞击,在剧烈运动时最好将手表摘下.

Sat otporna na udarce:

Vibracije svakodnevnom životu neće utjecati na normalan rad pokreta.Sat-to je više precizan alat, snažan sudar boli sat.Obično, da bi izbjegli sati pri jačem udarcu, kada je snažan vježbe su najbolje satom.

防腐保护:

手表应避免接触各种溶剂(酒精,汽油),化妆品,喷雾剂,粘着剂,洗涤剂,油漆等腐蚀性物体或液体,以免表壳,表带受到腐蚀而变色或损伤.

Zaštita od korozije:

Satovi trebaju izbjegavati kontakt s različitim otapalima (alkohol, benzin), kozmetike, спреями, ljepila, deterdžentima, bojama i drugim agresivnim predmetima ili tekućine kako ne bi došlo do korozije i boje remena ili oštećenja.

手表带保养:

金属手表带长期佩戴可能存在污渍,这时用软毛轻刷污渍即可,如果刷不干净可以用中性清洁剂掺水刷洗,再用软绒布擦洗干净.部分手表带部分为真皮的,常用小牛皮,鸵鸟皮和鳄鱼皮,佩戴舒适.皮革表带可以涂抹皮革油来保护,手表带表面沾水应及时用布擦干净.

Posluga u remen za sat:

Metalni sat sa dugim trošenja mogu imati mrlje, zatim četkom s mekim шерстяными mrljama, ako se ne čisti, može se koristiti za čišćenje neutralnim deterdžentom, pomiješana s vodom, zatim trljajte mekom Байковой čišćenja.Dio vremenske zone-to je koža, obično se koristi teleća koža, koža noja i krokodila, udoban za nošenje.Kožni remen za sat možete premazati kožni uljem, kako bi zaštitili površinu satni pojas od vode, treba brzo obrišite čistom krpom.

电池

onlyou手表电池正常使用寿命在两年左右,新购买的手表在运输和销售期间占用了一定时间,因此您新购买的onlyou手表电池能正常使用一年以上,当手表秒针每隔几秒跳动一下,说明电池即将耗尽,请及时找钟表维修人员更换电池.

Punjiva baterija

Onlyou watch battery normalan životni vijek oko dvije godine, novostečene sati u razdoblju transport i prodaju zauzimaju određenu količinu vremena, pa je vaš ponovno kupljen onlyou watch battery može normalno koristiti više od godinu dana, kada rabljenog sati tuče svakih nekoliko sekundi, što ukazuje na to da je baterija na izmaku isprazniti, molimo vas pravovremeno pronađite osoblje za popravak sati za zamjenu baterije.

温度:

手表的正常使用温度范围控制在-5至35度,因为在不同温度下,手表的精度会受到影响,只要恢复的正常温度,精度也会随之恢复.在-10至50度以上时会对手表造成较明显的影响,会出现走时不准.因此请不要长时间在温度过低或温度过高的环境中使用手表.

Temperatura:

Normalno korištenje temperaturnog raspona sati prati u rasponu od -5 do 35 stupnjeva, jer pri različitim temperaturama točnost sati će ovisiti, dok je normalna temperatura se oporavlja, točnost također će biti obnovljena.U -10 do 50 stupnjeva iznad izazvati više očigledan utjecaj na sat, bit će netočna.Dakle, molimo vas da ne koristite sat u uvjetima preniska ili previsoka temperatura u dugo vremena.

保存

购买onlyou情侣手表后请不要将手表包装盒丢掉,不戴手表时,将手表用软布擦干净放入盒子里.这个盒子能在不佩戴时给予最安全的保护,避免手表被摔坏或是被碰撞.如果长时间不佩戴手表,将手表右侧的螺帽拔出,手表停止运行,这样节省电池电量.

Spremi

Molimo ne bacajte kutiju nakon kupnje sati onlyou lovers.Ako ne nosite sat, obrišite je mekom krpom i stavite u kutiju.Okvir pruža najveću sigurnu zaštitu, kada je ne nosite, sprečavanje kvara ili udarac sati.Ako ne nosite sat dulje vrijeme, izvadite maticu s desne strane sati i zaustavite sat, kako uštedjeti energiju.

Napiši recenziju

1 2 3 4 5

Recenzije
  • Nadi Araujo  — 

    I expected that the background would be white and that it will have a lather bracelet

  • BossMan1D  — 

    everything fine. thank you