5 kom./lot XHORSE VVDI MB Mini ELV Simulator za Benz 204 207 212

kn1 936.30 kn968.15

Tagovi: vvdi, ključ diy kd x2, 1000 gsxr k4, vvdi xhorse, alat mlaznice, xhorse, vvdi2, vozilo daf, auto tester zavojnice, ključ xhorse.

SKU : w1439 Kategorija:Ručni Alati
Dijeli:
Opis

  • Broj Modela: XHORSE VVDI MB Mini ELV Simulator
  • Paket: 5 kom./lot
  • Boja: kao što je izložba slika
  • Materijal: TRBUŠNE PRESS
  • stanje: 100% Novi Brand
  • Podrijetlo: CN(porijeklo)
  • U obliku: za Benz 204 207 212
  • Lik 2: слесарный alat
  • brend: CIBO

Imamo puno bravarija alata,kao što su лиши 2-u-1,Ako želite,molimo vas,kontaktirajte nas, ja ću ponuditi razumnu cijenu za vas

Tehničke karakteristike:

Xhorse VVDI MB Mini ELV Simulator za Benz W204 W207 W212

Mini veličina, jednostavan je za korištenje.

Značajke mini-simulator ELV:

1. Podrška za sve brodove Benz opremljene sa bravom smjer w204/w207 / w212.

2.Podržite izravno zamjenu smjera dvorca u položaju originalnog automobila.

3.эмулируйте zvuk ELV originalnog automobila .

5pcs x XHORSE VVDI MB Mini ELV Simulator za Benz 204 207 212

Roba se šalje u roku od 7 radnih dana nakon potpune uplate.Ako ne možete dobiti svoju robu na vrijeme,molimo vas prvo nas kontaktirajte, mi ćemo provjeriti i riješiti ovaj problem za vas u skoroj budućnosti.Mi ćemo odgovoriti na vaš mail u roku od 48 sati normalno.ponekad postoji neznatno kašnjenje zbog vikenda ili državnih praznika.Ako ne možete dobiti naš mail nakon 48 sati,molimo vas, provjerite svoje spam ili nas kontaktirajte drugom poštanskom adresom.

1. imate 7 dana da nas kontaktirate i 30 dana da se vrati ga s datumom primitka.Ako ovaj proizvod je na raspolaganju više od 7 dana, smatra se da je koristilo, a mi ne ćemo izdati vam povrat novca ili zamjenu.Iznimka se ne događa!Troškove dostave plaća kao prodavatelja i kupca na pola. 2. sve vratio detalji moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak i vaš projekt. 3. Mi ćemo vam povrat novca u punom iznosu dobitne oklade, nakon primitka robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim uključenim dijelovima i priborom, nakon što prodavatelj će poništiti transakciju sa www.sdt.com.hr.Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!povratne informacije je vrlo važno molimo vas da nas kontaktirate odmah, prije nego što nam dati neutralne ili negativne povratne informacije, tako da možemo na zadovoljavajući način riješiti svoje probleme.Nemoguće riješiti problem, ako mi o njima ne znamo!

Napiši recenziju

1 2 3 4 5

Recenzije