BuildMoc 5869 svemirski brod Set Mini Docking Bay 273 327 Building Blocks toy Model kit Educational Kids wars Božićni poklon

kn106.20 kn84.97

Tagovi: moc, svemirski brod, privjesak mini, svemirski brod lego, izgraditi moc brod, buildmoc lego, pirati zaljeva Barracuda, rat Lego, malena cigla zgrada, хоббибосс.

SKU : w162272 Kategorija:Modeliranje Zgrade
Dijeli:
Opis

  • CE: Vrsta
  • Vrsta: BLOKOVI
  • Podrijetlo: CN(porijeklo)
  • Bar-kod: No
  • Raspon Dobi: > 3 godine
  • Identitet: CE
  • Upozorenje: Nema naljepnice, samo elektronički upute!
  • Oblik Plastičnog Bloka: Самоблокирующиеся Cigle
  • Materijal: Plastika
  • Paul: Unisex
  • Broj Modela: Moc-21638 hangar 272
  • Plastični Tip: TRBUŠNE PRESS

Naziv proizvoda: MOC-21638 hangar 272: dolazak cara

Kategorija:World MOC

Komada: 504

MOC ID: # 21638

Ovaj Komplet Sadrži: (C4018)

504 kom cigle dobre kvalitete

PDF upute za izgradnju

Veličina: L : 30 cm W : 16 cm, H : 13 cm

Obratite pozornost !

Pakiranje proizvoda ne sadrži naljepnice i tiskan u elektroničkom obliku.Ne uključuje motor, generator .

Tiskani dijelovi zamijenjeni klasičnim detaljima i ne sadrže pribora trećih proizvođača.Vodič i vizualizacije su samo za pomoć i zavise od samog paketa dijelova.

Ovaj proizvod je proizvod MOC i ne dolazi s papirnatim vodstvom.Nakon slanja Vaše narudžbe, molimo unesite adresu e-pošte, a mi ćemo vam poslati e-brošuru na vašu adresu e-pošte.

Sve detalje provjeravaju na kvalitetu prije slanja, tako da, ako naiđete na bilo kakve oštećene ili nedostaju neki detalji, ne brinite.Molimo, kontaktirajte nas i mi ćemo vam odmah poslati vam ih besplatno.

O dostavljanja 1.Dostava diljem svijeta 2.narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja. 3.Mi smo samo brod na подтверженным adrese rezervacije.Vaša adresa naloga mora se podudarati s vašom adresom dostave.KUPCI ĆE BITI ODGOVORNI ZA PROBLEME S DOSTAVOM, UZROKOVANE GREŠKAMA U POŠTANSKI broj, ADRESA I Tako Dalje 4.usluga tranzitnog vremena dostupan prijevoznika i isključuje vikendom i praznicima.Tranzit vrijeme može varirati, pogotovo u svečane sezone. 5.Ako niste dobili svoju robu u roku od 60 dana od dana PLAĆANJA, molimo kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca!1.imate 7 dana da nas kontaktirate i 30 dana da se vrati ga s datumom primitka.Ako ovaj proizvod je na raspolaganju više od 7 dana, smatra se da je koristilo, a mi ne ćemo izdati vam povrat novca ili zamjenu.Ovdje nema iznimaka!Cijena перевозкы tereta medvjed kao prodavatelja i kupca u polovici. 2.svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak i svoj po#. 3.Mi ćemo vam povrat novca u punom iznosu dobitne oklade, nakon primitka robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim uključenim dijelovima i priborom, nakon što se kupac i prodavatelj poništava transakciju sa www.sdt.com.hr.Ili možete odabrati sebi zamjenu. 4.mi ćemo snositi sve troškove dostave ako je proizvod(e) nije tako reklamirao.O povratne informacije održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!Povratne informacije je vrlo važno molimo vas da nas kontaktirate odmah, prije nego što nam dati neutralne ili negativne povratne informacije, tako da možemo na zadovoljavajući način riješiti svoje probleme.Nemoguće riješiti problem, ako mi o njima ne znamo!TROŠAK DOSTAVE SE NE UKLJUČUJE NIKAKVE POREZE NA UVOZ,I KUPAC JE ODGOVORAN ZA CARINE.Neispravan proizvod mora da nas obavijestite u roku od 3 dana, povezanih sa slikom neispravne dijelove.Molimo vratite ga sa svoje vlastite vrijednosti u trajanju od 1 tjedna od primitka robe.Organiziramo razmjenu novo za vas odmah. (morate uključiti sve originalne roba neoštećena u перепродаваемом stanju,hvala) ako vam je potreban povrat, onda se samo cijena za unos robe.KUPAC JE ODGOVORAN ZA UTOVAR TROŠAK, ПОНЕСЕННУЮ PRI ISPORUCI ROBE NATRAG.Molimo kontaktirajte nas prije nego što ostavite neutralnu ili negativnu povratnu informaciju.Kao ozbiljan i odgovoran prodavatelj, mi ćemo pokušati učiniti sve što može da se riješi vaš problem.Vaš komentar je vrlo važno za uspjeh našeg poslovanja.Ako ste zadovoljni sa svojim kupnje i našom uslugom,molimo vas da odvojite trenutak da ostavite nam pozitivnu ocjenu sa zajedničkim detaljima ocijenjeno prodaje (DSR) 5,Hvala!Napomena: ocjena ispod 5 može uništiti naš ugled.

Napiši recenziju

1 2 3 4 5

Recenzije
  • Walter Franz  — 

    Great set!

  • Ysgoncalves  — 

    Everything was alright