HISTOYE Educational igračke za mobilni telefon s led pozadinskim osvjetljenjem Baby Kid Educational phone English Learning Mobile Phone Toy Chrismtas Gifts

kn164.06 kn78.75

Tagovi: dječji mobitel, mobilni telefon toyota, igračka automobile mobile, dječji iphone telefon, dječje telefonski igračka, telefoni celulares, mini-plišani telefon, dječji telefon, dječje igračke, edukativne, haljina PVC.

SKU : w164431 Kategorija:Igračke I Hobiji
Dijeli:
Opis

  • brend: Histoye
  • Id proizvoda: 3127
  • Paul: Unisex
  • Materijal: Plastika
  • Tip Proizvoda: Telefoni Igračke
  • Tip Elementa: Telefoni Igračke
  • Plastični Tip: PVC

HISTOYE Baby Igračke Phone , Sing and Count Toy Cell Phone for Toddlers Early Learning Educational Gifts

Dječji igra telefon koji zvuči kao pravi-plišani telefon postavljen sa različitim zvučnim efektima (npr. dial/end call) , koji zvuči kao real.in osim toga, kad se pritisne gumb light-up home će se čuti razne zabavne melodije, koje mogu umiriti dijete.tada dijete više neće biti zainteresirani u tome da dijele mobilnim telefonom roditelje!Držite djecu zabavljati u rpg igrama-qwerty na cijelom uloga igranje igra se pretvara telefon dizajn sa 12 aplikacija koje prikazuju super slatka funkcije, kao što su životinje, igra, film, pošta, skladište itd.it COUNT & LEARN BABY EDUCATIONAL TOY PHONE-kliknuo gumb aplikacije, jasno je američki ton pušteni dovesti dijete do skora od 0 do 9. pritisnuo gumb aplikacije opet, razne zvukove životinja objavljena, da se pomogne djeci da razviju maštu.Dječji mobitel zahtijeva 2 baterije AAA (nisu uključene ) savršen telefon za dijete, da bi i čuti-telefon ima odgovarajuću jačinu zvuka koja odgovara međunarodnim standardima za zaštitu sluha djeteta, kako bi bili sigurni da dijete može čuti je jasno, ali ne ude u razvoju sluha.takođe telefon ima savršenu veličinu za ruke djeteta, a nema oštrih rubova. 100% siguran i 24 sata, pitanje je odgovorio-kompletan dizajn tijela bez ikakvih podjela na male komadiće i djeca nisu mogli dobiti baterije sebe.savršen poklon za Božić, rođendan, zabavu i tako dalje Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, mi ćemo odgovoriti u roku od 24 sata, a mi obećavamo da ćemo 100% pitanje odgovorio.opis

Individualni developping plišani telefon za bebe

Fizički i mentalni razvoj je vrlo važno za младенческих stadija.Sluh i vid bebe u to vrijeme vrlo osjetljivi.Zvučna igračka s pravom tome može pomoći djeci da se razviju sluh u situaciji zaštitu.

Količina HISTOYE igračka telefon konfiguriran ispod 55 decibela, kako bi bili sigurni da dijete može čuti je jasno, ali ne ude u razvoju sluha.Molimo, Imajte Na Umu Da Odrasla Osoba Može Osjećati Da Je Opseg Niži, Ali Djeca Ne Će Biti.

U drugoj ruci telefon igračka je savršena veličina za male ruke, da se nosi.

Ovaj telefon je idealna igračka za djecu ulogu igra i zabava.To može da probudi maštu djece i razviti djecu kreativne dok je dijete istražuje, da znaju stvaran život.Kada bebe ne tako snažno privučeni prema stvarnom životu, oni znaju svijet kroz igračke.

Značajke igračka telefona

1 gumb za uključivanje svjetla

Trening brojeve od 1 do 9

8 vrsta zvona

11 vrsta zvučnih efekata

Edukativne Igračke, Koja Zvuči Kao Pravi Telefon

Ocijedite bilo koju tipku sobe, jasno je da se ljudski glas mogu biti objavljen da bi voditi smatrati bebe.Svijetle slike životinja su dobri za vizualne pripreme djece.

Kliknite na "Dom", i tada ćete čuti 8 vrsta melodije, djeca će se moći smiriti i samostalno razviti glazbena svijest.

Roditelj može pridružiti dječje role-playing igre pretvarati da komunicira s bebom preko telefona, to ga čini više zabave i potiče interes djece za komunikaciju.

U telefonu su postavljeni razni zvučni efekti, koje zvuče kao pravi telefon.Možete zamisliti kako je to uzbudljivo za djecu, kada su konačno dobili svoj telefon.

Napiši recenziju

1 2 3 4 5

Recenzije
  • Patbou33  — 

    The product isn’t want I thought it it will be

  • Zanatapower  — 

    The phone is bright, the buttons glow, each plays in several modes, the daughter liked 1 year, works from 2 мезинчиковых batteries, as seen in the photo, the compartment with batteries closes, this is a plus when the child is already trying to open everything (batteries are not included), the phone is voluminous, but light. The sound is really quiet, but within reasonable, it is possible plus if other toys are very noisy. The main thing is heard and does not scream)))

  • Murrayangelica  — 

    A good toy, but probably the children over the year will be more interesting, we are 8 months old and the box was more interesting, but the phone is quality on 4 мезинчиковых batteries (not included)