ESPER Pickleball Paddle lagan графитовая reket текстурированная površina reket za spin cell jezgro ergonomski hvatanje ruba garde

kn472.52

Tagovi: marinirana krastavca, plaža reket, edgeless zatvarači salamuri, Apeks пиклбол vesla, падель reket, lopata veslali, Падл-tenis, mali reket za lopti, пляжное veslo, reket salamuri vlakana ugljika.

SKU : w167862 Kategorija:top
Dijeli:
Opis

  • brend: Эспер
  • Broj Modela: ES01
  • Vrsta: Lopatica Za Ukiseljeno Krastavaca

Текстурированная графитовая površina - površina nije glatka, a ima pravu teksturu s tehnologijom oblikovanja grafena,a ne učinak ispisa,rezultati ispitivanja hrapavosti površine kako slijedi: RЅ-25,4 mm,RT-34,6 hm,rezultat je u skladu sa standardom USAPA,malo robnih marki mogu svladati ovu tehnologiju.Tekstura se može vidjeti i osjetiti na površini vesla s šuplje rezbarenog uzorkom.

MAKE BALL SPIN - текстурированная površina može da se lopta vrti vrlo brzo s većom snagom i brzinom ,nego glatko лицевое veslo, to zahtijeva manje truda nego glatke površinske veslo .Svatko može lako i fleksibilno kontrolirati smjer lopte i točku pada,što je teško za vašeg protivnika ocjenu smjera vašeg napada.

Poboljšati vještine igrača - zahvaljujući teksturom графитовой površine nož ima pravo stanje materijala i težine,veličine i kontrole,snage i brzine,fleksibilnosti i agilnosti,pogodan za bilo koju razinu vještina,donosi korist kako početnicima, tako i iskusnim igračima,i to može pomoći igraču da brzo poboljšati svoje vještine u igri;

Lagani lako kontrolirati - s lagan 8 unci svatko može lako upravljati veslo i igrati dobro;opseg vesla od 4,25 cm,umotan zgodan,perforirani,upijanja znoja ručka,ona može pomoći igračima bez umora u dugotrajnu igri.

Izdržljiv - tanak rub ograde izrađen od materijala za zaštitu okoliša,to može smanjiti pogreške kada je udario loptu,a on može pružiti zaštitu za veslo,kad on udari u zemlju ili slučajno udari u nešto drugo, napraviti veslo izdržljiv.

Opis proizvoda

Текстурированная Графитовая Površina

Površina ovog vesla текстурирована,a ne glatka,a tekstura je stvaran,a ne učinak ispisa;текстурированное veslo ima više prednosti u odnosu na druge,tako da je to dobro za svakog igrača,bez obzira na blijedo stupanj izrade, od vas će ljubav ovaj veslo, kada će se igrati sa njim.

Napravite Loptu Okretati

S teksturom površine je veslo će lopta se vrti brže s više snage ;

Praktičan i izdržljiv

Erotika je omotan zgodan, perforirani,upijanja znoja ručne;

Dodatni plava overgrip za poklon za igrača s velikim rukama ;

Tanak osigurač ruba dobar da bi zaštitili okidač i učiniti okidač izdržljiv;

Jednostavno Upravljanje

Zahvaljujući posebnom dizajnu lagan i uravnotežen dizajn,što je veslo lakše kontrolirati za bilo kojeg igrača razine vještine ;

Ako nikad ne koristite ovaj oblik vesla:

Kod vas bi trebalo biti to текстурированное veslo je sjajan veslo, nego što ste ikada vidjeli ;

Ako ste početnici:

Kod vas bi trebalo biti to текстурированное veslo,to će vam pomoći da brzo poboljšati svoju razinu igre vještina ;

Ako imate iskustvo:

Kod vas bi trebalo biti to текстурированное veslo,to će vam pomoći da bolje igrati nego što je glatko lice vesla ;

Ako se prijavite na natjecanje:

Kod vas bi trebalo biti to текстурированное veslo,to je asa u rukavu i pomoći će vam osvojiti ;

Materijal: grafit i PP jezgro

Veličina: 15.5*7.9*0.5"

Težina:7,8 - 8 oz

Napiši recenziju

1 2 3 4 5

Recenzije
  • 4erep By  — 

    everything looks good and even got a pickleball to practice and a extra handgrip.

  • Lnwolf0069  — 

    didn't get my order but got my refund.

  • Ykaro 93  — 

    thanks, every things was OK