2017 Kvalitetna Čipka Suknja Graciozan Crne Duge Čipke I Suknje Ženska Visoka Niska Crna Suknja Večernja Zabava Skity Dužine Do Gležnja

kn236.60 kn217.67

Tagovi: setovi kamenim posudama, alat za klesarsku, kamena karneol muškarci, kamen ogrlicu od naranče, kamen citrin biser, dvorci kuće, kameni cipele chelsea, rc police light bar, trolejbus walker djeca.

SKU : w1693 Kategorija:Odijela I Kompleti
Dijeli:
Opis

  • Stil: Casual cipele
  • Dužina Haljine: Redovita
  • Ovratnik: O-Izrez U Obliku
  • Dužina rukava(cm): Kratko
  • Paul: ŽENE
  • Materijal: Polyester
  • Tip Zatvaranja Hlače: Ширинка Munje
  • Vrsta Uzorka: Patchwork
  • Stil Rukava: Redovita
  • Tip Zatvaranja: NEMA
  • Dužina nogavica(cm): Hlače Do Ankles
  • Ukras: Ruga

1. Ove suknje su s nevidljivom patent-zatvarač i struka сатинировки, molimo vas recite nam vašu točnu veličinu struka kada ste napravili rezervaciju nalog.

2.Ako imate specifičan zahtjev o dužini , molimo vas da ostavite nam poruku pod nalogom.

3.Mi ćemo poslati natrag na vas zračnom poštom stup kita besplatno.

4.Ako želite dobiti robu hitno, molim vas, ostavite mi poruku o točnom datumu koju želite.

5.Ako je Mail u Brazil , molimo vas da nas obavijestite prijemnik CPF u prozoru poruke, ili ne možemo poslati suknju.

mi prodajemo samo suknju

Ako Želite Druge Boje , Možete Jednostavno Provjeriti Našu Shemu Grafikon Da Biste Odabrali Boju Koju Želite Od Njega, A Zatim Ostaviti Masaža Pod Narudžbom, Napišite Boju Koju Želite !

1. Zračni mail stup kita , Slobodni prijevoz tereta u svim zemljama.

Rok isporuke je oko 15-45 radnih dana u redu za većinu zemalja.Postoji svibanj biti neznatno kašnjenje tijekom radnog vremena.

2. e-paket, Besplatna dostava u SAD, veliku Britaniju, Kanadu, Australiju, Rusiju, Francusku, Izrael, Saudijsku Arabiju i Ukrajini

Normalno, rok isporuke oko 5-15 трудодней.

3. e-EMS / EMS

U normalnom slučaju, rok isporuke je od 5-15 dana za većinu zemalja.Brazil može biti oko 30 dana.To je u skladu s običajima u različitim zemljama.

4. specijalna linija u Francuskoj, velikoj Britaniji, AU i većina europskih zemalja

Paket će biti poslan EMS u Kinu i DPD na odredište.To traje 5-7 трудодней kako da stignete na odredište.To je slobodan naknadu zajednicu običaje u normalnom.Ako se odlučite za ovaj način isporuke, dostava trošak će biti oko $ 10 - $15.

5. Aramex u Saudijskoj Arabiji, Катару, Spojio Arapskim Эмиратам, etc

To je najbrži način za isporuku navedenih zemalja.Cijena samo oko 5-7 dana na isporuku.A evo poštanski troškovi će iznositi oko $ 20-30

6. Četiri Glavne Izražavanja.DHL, UPS, TNT, Fedex

1. Ako ste удовлетворяетесь s našim proizvodima,molimo vas добросердечно dajte nam povratne informacije od 5 zvjezdica.

2. Molimo vas, ne ustručavajte se da nas kontaktirate prije nego što ostavite neutralne ili negativne povratne informacije.Mi ne пожалеем bez napora, kako bi se riješili te probleme za vas.

Gotovo svi proizvodi mogu biti vraćeni, osim proizvedeni po narudžbi.Molimo vas, držite suknju, potpuno nova sa originalnim oznake i oznaku.

Molimo kontaktirajte nas prije nego što pošaljete suknju nazad!

Mi ćemo vam dati detalje povratak.Ako se samo vrati suknju na adresu koja je navedena na ambalaži, ne možemo ga dobiti i vratiti vam novac.

1. Ako ste pronašli suknju u krivom boji ili dimenzije, molimo vas pošaljite nam kvalitetne fotografije u roku od 3 radna dana od primitka suknje.Možete vratiti i dobiti povrat novca ili promijeniti suknju.

2. Ako postoje očiti problemi kvalitete uz vašu suknju, kao što su velike prljavštine, slomljena ili дефектная površina, molimo vas pošaljite nam kvalitetne fotografije u roku od 3 radna dana od primitka suknje.Možete vratiti i dobiti povrat novca ili promijeniti suknju.

3.Ako to nije problem kvalitete, možemo oduzimati poštarinu, kada će povrat novca.

Napiši recenziju

1 2 3 4 5

Recenzije