B0916 карминно-roza boja sjajna prah-veličina : 0,2 mm

kn49.96

Tagovi: верблюжий sjaj za nokte, sirena reticularis u prahu, prah metalne pigmenta, prah Aurora, sjajan nokat, флиттер, sjajan nokat, slika strelice, sjaj za nokte yumi, prozirna svijetlo roza sjajilo.

SKU : w182836 Kategorija:top
Dijeli:
Opis

  • Materijal: kućni ljubimac
  • Broj: 50 g
  • NETO TEŽINA: 50 g
  • Tip Elementa: Sjaj Za Nokte
  • Broj Modela: B0916

B0916 карминно-roza boja sjajna prah-veličina : 0,2 mm

Opis:

-Predmet : Sjajna U Prahu

-Broj Artikla Broj: B0916

Poštovani,molimo vas, imajte na umu da ova boja nije otporan na otapala.

-Veličina sjaj : 0,2 mm (1/128 008)

-Oblik Sjaj : Imbus

-Sjaj boja : pink Karmin boje sjaj u prahu (kao na slici)

Napomena: draga,foto pokazuje učinak, ne može biti u potpunosti reflektira, molimo vas, budite oprezni.

-Pakiranje sjaj i N. W. t : pouzdan vrećica i kutija poliester

Draga, ako vam je potrebno više grama ili drugih boja, molimo , molimo javite nam bilo upita ,gotovo svaki sjaj, koji bi mogli naći u našem društvu, mi ćemo vam dati odgovor u roku od 24 sata!

1. Visoka Kvaliteta .

2. Svijetle i pjenušava boja

3. 100% garancija kvalitete

Slike Proizvoda:

Za Veleprodaju :

-Veliki uzorak naloga sjaj : pristupačan, uzorci su slobodni, kupci su odgovorni za naknadu hitno

-Veliki red MOQ: 3KGS (bili u mogućnosti izmiješati sve boje sjaj ,oblik i dimenzije)

Vi ćete dobiti vrlo atraktivnu cijenu za velike narudžbe.Dobrodošli da nas kontaktirate.Mi smo bili u mogućnosti poduzeti T/T,West vezu ,Paypal i drugi .Neka ,kontaktirajte nas ,u jednoj minuti uštedjet ćete mnogo novca i naći удовлетворенного dobavljača .O (∩_) O~

Primjena Sjaj :

O pošiljci:

1. obično besplatna dostava ćemo poslati zračnom poštom stup kita u roku od 48 sati (ne uključujući vikende i praznike) nakon potvrde plaćanja .Obično,roba će stići na svoju stranu oko 15-45 dana .ako ga ne želite čekati,možete odabrati drugi način dostave.Ponekad,iz nekog razloga,možda, roba će biti isporučena i da će stići do vas malo kasnije.Šteta što ti ne razumiješ.Ili ako vam je potrebna brža dostava,samo nas kontaktirajte.Za sve kupovine na 100 dolara i veći je za jednokratnu upotrebu,narudžba će biti poslana kroz brži express za besplatno .

2. molimo vas, pobrinite se da je vaša adresa dostave se podudara s vašim stvarnim adresom prije postavljanja vaše narudžbe.Mi nismo odgovorni za bilo kakve pogrešne ili neisporučeno adrese.Za ponovno slanje robe natrag naplaćuje se dodatna naknada.

3 .uvozne carine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave.Ovi troškovi su odgovornost kupca.Molimo vas da se obratite s carine vaše zemlje, kako bi se utvrdilo kakve su te dodatne troškove prije kupnje.

O Politici Povratka:

Kušat ćemo učiniti naše najbolje bi zadovoljavati vaše i surpply najbolju uslugu.Ako niste zadovoljni narudžbu,molimo vratite ga u roku od tri radna dana.Molim vas, odgovorni ste za plaćanje isporuke, kao i za gubitak i oštećenje robe.(Mi nećemo biti odgovorni za ono i drugo)

O Komentar:

Draga ,trudimo se da 100% zadovoljstvo kupaca,ako vam se sviđa naše proizvode ,molimo vas, ljubaznost i ostavite svoj komentar za druge klijente veze.Ako niste zadovoljni s našim proizvodima koje ste primili, molim vas, dajte nam priliku riješiti problem prije nego što ostavite negativan odgovor, ili otvaranje dis put.Mi ćemo učiniti za vas sve što mogu,veliko hvala za vašu podršku !

Napiši recenziju

1 2 3 4 5

Recenzije