Dophee 2 komada magnetska vrata kvaka, сверхмощная magnetna kopča ormar zasun za ormare okidač ormar namještaj vrata

kn42.52 kn27.65

Tagovi: tanki magnetski vrata, vrata magnetski naglasak, Magnet kvaka, jaka magnetna kopča, izvršni okidač, vrata magnetski stop, europska kvaka vrata, kvaka vrata, teška magnetska vrata, закрывающаяся vintage namještaj.

SKU : w184938 Kategorija:top
Dijeli:
Opis

  • Broj Modela: Zasun Magnetskog Ormara
  • Pribor za diy: Деревообрабатывающий

Karakteristike:

100% Novi Brand.

Magnetna Vrata Kvaka Kvaka Vrata Magnetna Kopča Ormara

Idealan za vrata ormara, ladice, vrata, ormara, komode, vrata ormara ETK.

Jednostavan za instalaciju, ultra tanak, jak magnet, izdržljiv, koroziju otporan, izdržljiv, štiti vaša vrata od хлопанья.

Materijal: Metal + Magnet

Veličina: približno 51*23*13 mm/2.01*0.91*0.51 palac

Boja: Srebrna

Popis paketa:

2 seta x magnetna kopča ormara

Napomena:

1.Molim vas, dopustite 0.1-2cm greška zbog ručnog mjerenja.

2.Boja može imati drugačiji kao što je prikaz razlika, pls razumije.

Imate 7 dana da nas kontaktirate i 30 dana da se vrati ga s datumom primitka.Ako je roba na raspolaganju više od 7 dana, on će se smatrati koristilo, a mi ne ćemo izdati vam povrat novca ili zamjenu.Ovdje nema iznimaka!Cijena перевозкы tereta medvjed kao prodavatelja i kupca u polovici.Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak i Vaš id narudžbe.Mi ćemo vam povrat novca u punom iznosu dobitne oklade, nakon primitka robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim uključenim dijelovima i priborom, nakon što se kupac i prodavatelj poništava transakciju sa www.sdt.com.hr.Ili možete odabrati sebi zamjenu.Mi ćemo snositi sve troškove dostave ako je proizvod(e) nije tako reklamirao.

Ograničeno jamstvo proizvođača za neispravan proizvod je 12 mjeseci (osim za artikle, oštećene i/ili nepravilno korištenih nakon primitka).Oprema dolazi s jamstvom od 3 mjeseca.Neispravan proizvod morate biti registrirani i vraćen u roku od jamstvenog roka (i u originalnom pakiranju, ako je to moguće).Morate nam reći da je kvar i dati nam svoj redni broj.MI NE РЕМОНТИРУЕМ I NE ZAMJENJUJEM DOGOVOR S ISTEKLA GARANCIJA.

Vi se slažete sa svim gore navedenim pravilima prilikom naručivanja na www.sdt.com.hr!

Naš ured je otvoren u 9:00. a.m.to 6:00 (GMT+8) od ponedjeljka do subote.I naš ured je zatvoren u nedjelju i blagdane (Peking) ako imate bilo kakvih pitanja,molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas na post www.sdt.com.hr,mi ćemo pokušati učiniti sve što je moguće kako bi odgovorili na vaša pitanja u roku od 48 sati.

Napiši recenziju

1 2 3 4 5

Recenzije