Novi LCD za Panasonic NV-GS328 NV-GS330 SDR-H85 SDR-S7 SDR-S71 SDR-S26 GK GS330 GS328 D228 H85 H101 H100

kn92.54 kn74.02

Tagovi: kamera panasonic nv, SDR, glalaxy s7 lcd, prikaz s7 advance, LCD zaslon lumix, рсп1, LCD panasonic, rtl2832u, prikaz baterije s7, galacy s7 lcd.

SKU : w194128 Kategorija:top
Dijeli:
Opis

  • Podrijetlo: CN(porijeklo)
  • Broj Modela: SDR-S26 GK GS330 GS328 D228 H85 H101 H100
  • Kompatibilan Stil Kamere: Usmjerite I Snimajte Kamerom
  • Paket: DA
  • brend: Luda RZX
  • Kompatibilan Brand: za panasonic

Pozdrav, dragi kupac : Dobrodošli u moj dućan Digital Home.

Stanje: novi proizvod

Scenariji primjene: personalizirano moda

Težina: 101 g (uključujući) do 150 grama (uključujući)

O Plaćanju I Isporuci:

1.najbolji način-to je direktni on-line plaćanje,to je sigurno i povoljno.

2.In kako bi se uspješno kupiti svoje omiljene proizvode i dostaviti ih u najkraćem mogućem roku, molimo vas, застрахуйте puni iznos nastale u roku od jednog tjedna nakon kupnje ih, inače, narudžbenica će biti poništeno ili otkazano sustavom.

3. kada popunite informacije o vašem kupcu, molimo vas, provjerite da li ste popunili sve detaljne informacije,kao što je kontakt osoba, adresa, poštanski broj i broj telefona i tako dalje.

Obavijest Klijentima:

U cilju zaštite interesa kupaca primici, molimo, obratite pozornost na sljedeće točke pri nabavi robe:

1.naše opredjeljenje: Svi proizvodi su pažljivo europe, kako bi se utvrdilo da nema nikakvih problema sa kvalitetom prije isporuke.molimo vas, smirite se.

2.Do ne žuri potpisati, kada kupac primi robu!Molimo provjerite robu prije kurir фиртлы, onda potpišite.Ako kutije za pakiranje otvorena su znakovi ili greška isporuke roba ili ako je roba izgledaju istrošene, treba odustati od potpisa i da nas kontaktirate što je prije moguće, kako bi bili sigurni da su vaše interese.

3.nakon potpisivanja,molimo vas, otkriti robu što je prije moguće, ne treba zaštitnu foliju i druge oznake.Ako nađete izvan nešto nije dobro,onda molim vas javite mi.Tada možete uspješno razmjenjivati.

4. Ako ne znate kako instalirati, možete nas kontaktirati unaprijed i poslati nam svoje dobro za besplatnu instalaciju.Ali poštanske troškove plaćate sami.

O Tvrtki Povratne Informacije:

Kako bi vam pružiti najbolju uslugu, molimo vas da se odnositi na posao pošteno.Povratne informacije-to je naš život, prije nego što ostavite neutralne ili negativne povratne informacije, molimo, kontaktirajte nas da biste dobili najbolje rješenje.Želim vam sretan shopping.

Hvala što ste kupili.Dobrodošli kupiti sljedeći put !

Napiši recenziju

1 2 3 4 5

Recenzije