Ametist je kamen kupola Ovalni кабошон perle stana kamen natrag poludragog кабошоны za izradu nakita

kn133.64 kn120.26

Tagovi: odstojnik za kormilo, perle za stakla čine nakit, osnovna spona, zaključci cldxucld, бисерное staklo, kuglice, uho stup, kuglice natur kamen, pronaći nakit, kuglice Crystal.

SKU : w196031 Kategorija:Izrada Perle I Nakit
Dijeli:
Opis

  • Minimalna narudžba: 12 komada
  • brend: CLDXUCLD
  • Broj Modela: кабошон
  • Karakteristike Proizvoda: Ovalni
  • Dostava: Besplatna dostava putem antene mail
  • Vrsta Nakita: кабошон
  • Tip Elementa: Nakit Ostaci
  • Materijal: Ametist

· Veličina (cca):

6x8mm, 8x10mm, 10x12mm, 12x16mm, 13x18mm,

18x25mm, 20x30mm.for ste izabrali

· Materijal: kamen Аметистовый

· Min.Nalog: 12 komada

* Obraćenje: 1 mm=0,039 inča, 1 inč=25,4 mm

· Proizvod je sličan fotografiji.

Napomena:

1. fotografija ne može jasno odražavaju točnu boju navedenu u popisu zbog kamere, rasvjete i drugih faktora, kao što su postavke zaslona.

2. Slika se može zumirati da bi prikaži detalj, molimo pogledajte opis za stvarne veličine.

3. prikazana slika predstavlja sliku predmeta.Možete ga dobiti od postojećih paketa.

Pakiranje I Dostava:

1. Svaki detalj je pakiran zasebno dobro s plikovima, tada sve vaše detalje položene u соотвествующие парцеллу/kutiju, molimo vas, pogledajte fowllowing slika парцеллы.

2. općenito, vaš nalog će biti poslan preporučenom poštom ili EUB s besplatnom dostavom od vrata do vrata, ako je više, mi ćemo rješenje, na koji način paket treba biti poslan.

POVRATAK:

1. Nastojimo pružiti najbolju uslugu za korisnike.Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni s kupnjom, molimo vas, kontaktirajte nas i mi ćemo vam pomoći da brzo riješiti problem.Molim vas, dajte nam raditi na tim pitanjima.Mi smo željeli riješiti bilo koji problem na prijateljski način.

2. Mi smo uvijek odgovoriti na poruku u roku od 2 RADNA dana (nakon radnog vremena i u dane vikenda).Zbog razlike u vremenskoj zoni između hong konga i vašu lokaciju ponekad odgovor će se zadržavaju.Ako ne dobije od nas odgovor nakon 2 RADNA dana, molimo vas, provjerite svoj e-mail inbox bezvrijedne pošte ili spama.

3. nezadovoljan proizvod može vratiti u roku od 14 dana od datuma isporuke.Možemo vam ponuditi kompletan povrat ili zamjenu, ali mi nismo odgovorni za trošak povratne dostave.Molimo, kontaktirajte nas slobodno prije slanja vašeg povratka.

Recenzije:

1. Budući da vaš povratne informacije je vrlo važno za naše poslovanje i razvoj, iskreno pozivamo vas da ostavite pozitivan osvrt s četiri 5-detaljnija rezultate prodaje (DSR, koji se temelji na vašem zadovoljstvu našim proizvodom i uslugom.To traje svega 1 minutu.

2. Nažalost, ako planirate nam dati neutralne/negativne povratne informacije zbog svog lošeg iskustva kupovine sa nama, molimo vas, kontaktirajte nas u bilo koje vrijeme, jasno da se vaše nezadovoljstvo i riješiti problem.

Kontaktirajte nas:

Ako imate bilo kakvih pitanja (na primjer: da biste dobili slomljena robe, ne bi dobili robu, dobiti krivu robu i tako dalje), molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas, prije nego što ostavite komentar.Mi ćemo vam odgovoriti u skorije vrijeme.Na poruke će biti odgovoreno na vrijeme, osim vikendom i blagdanom.Zbog razlike u vremenskoj zoni između hong konga i vašu lokaciju ponekad odgovor će se zadržavaju.Molim te imati strpljenja, hvala!

Napiši recenziju

1 2 3 4 5

Recenzije
  • Piterpen06  — 

    Compliant and beautiful product. Blocked in transit and seller not very active to give info. Finally I received it after a month. Very satisfied with the Stones.

  • Boege Antje  — 

    Beautiful stones is my 2 th order