KQTFT 1 par prijenosnih амбушюров za черепашьего plaže Stealth 520 slušalice jastučići za uši torbica za slušalice jastuci šalice

kn107.62 kn69.96

Tagovi: g4000, moda Turska, bum mikrofon, hak5, кустув jastučnicu, uške su šine kornjača plaža, jastučići za uši kotion, pomoćna cijev, jastuk za uši, Реолинк.

SKU : w1977 Kategorija:Prijenosni Audio I Video
Dijeli:
Opis

  • Veličina: Standard
  • brend: KQTFT
  • Materijal: Koža
  • Broj Modela: Za Turtle Beach Stealth 520 Slušalice
  • Tip Elementa: Jastučići za uši
  • Paket: DA

Koristeći slušalice zvučni efekt, postat će sve više prikladan za vaše vlastitog kanala.Međutim, bakterije na амбушюрах i sporo rastu, i stare jastučići za uši previše ostariti, ali ne želite da ih na bacanje.Dakle, problema??

---Ne brini !U našoj trgovini možete pronaći zamjenu амбушюрам za bilo koje marke i svaki model slušalica.Ako ne možete pronaći odgovarajući model, uvijek možete pitati našu korisničku podršku, oni odluče da ga iza vas.

✎ Detalj:100% novi & visoku kvalitetu & ne origina

Material materijal:umjetna koža i meka spužva

✎ Boja:Crna

✎ Popis elemenata: 1 par амбушюров ( 2 komada ) (nije uključen slušalice)

✎ Pogodno za: Turtle Beach Stealth 520 slušalice.

※Obećanje:molim vas, javite se, prije nego što ostavite bilo koji negativan komentar, 1 bod,2 boda izvan DSR ili otvoriti bilo koji spor, molimo vas, dajte nam priliku riješiti sve probleme, a mi ćemo pokušati učiniti sve što može da zadovolji vaše potrebe !!! ※

※Slike Proizvoda Su Napravljene U Naturi※

※Ako plaćanje nije uspjelo, molimo promijenite način plaćanja※

Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas putem "pitajte prodavača pitanje", pokušali smo učiniti sve što je potrebno da odgovori na vaše e-mailove u što kraćem roku, zbog velike količine dnevne dolazne e-pošte i razlike vremenskih zona, ne možemo biti u mogućnosti odgovoriti na vaša e-poštu odmah, Molim vas, dopustite 1-2 radnih dana za nas, da odgovori.

Napiši recenziju

1 2 3 4 5

Recenzije