10 kom./lot LCD za Samsung Galaxy A01 A015 LCD zaslon zamjena touch screen Digitizer Assembly A015F A015G A015DS LCD

kn1 853.09 kn1 037.71

Tagovi: Блубу Maya, samaung galaxy a01, prikaz a01, zaslon galaxy a01, stvar A01, ekran a01, zaslon osjetljiv na dodir samsung j1 nxt, A01 LCD zaslon, prikaz Галакси, telefon samsung m01.

SKU : w198408 Kategorija:Rezervni Dijelovi Za Mobilne Telefone
Dijeli:
Opis

  • brend: Lehonheq
  • Vrsta: LCD Zasloni Mobilnih Telefona ; Dodirna površina Mobilnog Telefona
  • Funkcija: Skupština Zamjena
  • Materijal: Амолед
  • Veličina Zaslona: 5,7 inča
  • O isporuci: Besplatna dostava
  • LCD set: DA
  • Broj Modela: Za LCD Samsung Galaxy A01
  • Kompatibilan Brand: Samsung
  • Tip Zaslona Osjetljivog Na Dodir: Kapacitivni Ekran
  • Garancija: 6 mjeseci
  • Rezolucija: 720*1520
  • Ekran: > 3"
  • Stanje Proizvoda: NOVO
  • Model 1: Za samsung A01 A015F A015G A015DS
  • Podrijetlo: CN(porijeklo)
  • Identitet: NEMA
  • Kompatibilna Model: Za Samsung Galaxy A01 A015
  • Boja: Crna

10 kom./lot LCD za Samsung Galaxy A01 A015 LCD zaslon zamjena touch screen Digitizer Assembly A015F A015G A015DS LCD

1.pokušao još jednom prije prosljeđivanja

2.Standard paket , jača zaštita

3.visoka kvaliteta, niska cijena

Mi smo vaš je mudar izbor!

Odgovarajući

f ili SAMSUNG Galaxy A01 A015 A015F A015DS

Boja

Crna

Veličina glavnog ekrana

5,7 inča

Rezolucija

720*1520 piksela

Multi-touch

DA

QC

Cijeli LCD zaslon mi ćemo to provjeriti prije slanja, potvrditi da ima visoku kvalitetu.

1. Čim prosljeđivanje stigao, molimo vas, provjerite jesu li proizvodi u dobrom stanju .Ako je bilo kakvih oštećenja ambalaže, molim vas, ne uzeti paket i povratne informacije s nama.

2. molimo, zapamtite da je testirati svoj proizvod prije nego što ga instalirate .Ako ne, onda će biti teško suditi o odgovornosti, ako se LCD zaslon ošteti.Molimo vas prvo isprobajte proizvod, i ako naiđete na probleme, pravodobno kontaktirajte prodavatelja.Ako je kupac već instalirao proizvod nakon povratne informacije, prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost za proizvod.

3.Ako postoji bilo kakav problem, molim vas da mi pošaljete video koji pokazuje prednje i stražnje strane proizvoda i proces testiranja.Možemo vam dati rješenje u što kraćem roku.

4. to nije jednostavan posao za one koji nemaju nikakvog iskustva, zamijeniti puknut ekran, koristeći ovaj "ekran bez okvira".Savjetujemo Vam da se obratite za pomoć u lokalni popravak shop ili pokušati kupiti zaslon s okvirom .Ako baš inzistirate na zamjeni "ekran bez okvira" samo, molim vas, dobiti dodatne informacije na internetu, da zna kako to napraviti prije početka i budite oprezni.

5. Svi proizvodi 6 mjeseci гарантированности, 100% brandnew te je pokušao i testirani prije prosljeđivanja.Molimo vas da nam u roku od 3 dana nakon primitka upućivanje, ako ste zadovoljni proizvodima (pravi fotografije, video i druge dokaze moraju se dati, pogotovo oznaku "QC PASS", da dokaže, da ste kupili proizvod za nas), onda ćemo ponuditi zamjenu /povrat, ako se proizvodi ne tako kako je opisano.Mi ćemo se odnositi na ono što se proizvodi dobiveni u dobrom stanju i dobro rade, kao što je opisano, ako to prelazi u 3 dana.

6. Ako se roba nalazi u vašem posjedu više od 7 dana, smatra se da je koristilo /rabljene, mi nudimo uslugu zamjene tek nakon što primimo vaš vratio robu.

1.narudžba će biti isporučen u roku od 3 dana nakon što vaša uplata će biti očišćena.

2.vrijeme isporuke je oko 10-40 radnih dana, druga zemlja, drugo je vrijeme isporuke.

3.brazilski klijenta, ponekad će to biti duže od 40 dana.

4.za klijenta u Francuskoj i Španjolskoj ,možda 7-15 dana .

5.ruski prijatelj napomena: molimo ispunite puno ime primatelja u vezi sa novom politikom ruske carine.

Mi cijenimo, ako bi ste mogli da nam daju 5 zvjezdica povratne informacije i ostaviti pozitivan komentar na www.sdt.com.hr nakon završetka posla, a mi ćemo vam dati neki popust ili neki poklon za vašu sljedeću rezervaciju.

Pitanje: to je podrška na veliko prodaju?

A: Da, mi smo spremni imati dugoročne suradnje s vama, ako ste veliko klijent, onda гостеприимсво da bi nas pitati najbolja cijena, obećavamo, cijena proizvoda i cijene opskrbe će najboljim.

Pitanje: kako da se uskoro moja narudžba će biti poslana nakon što sam objavio svoju narudžbu?

A: kada vaša uplata biti potvrđena Алиэкспресс.U principu, to traje oko 2 dana nakon što napravite uplatu.To ovisi o odabranom načinu plaćanja.

K: hoću li dobiti praćenjem dogovor kad je moj red грузит?

A: Da, nakon što smo utovara robe, nudimo praćenjem broj uskoro na Алиэкспресс.Međutim, postoji kašnjenje sustava za praćenje, tako da informacije o praćenju dostupan u roku od 5-10 dana.

Pitanje: Što trebam učiniti ako dobiveni mnom detalj je oštećena?

A: to je izuzetno rijetko može dobiti oštećeni dio, jer imamo provjera kvalitete svih naših dijelova prije pakiranja.I ključna stvar je da mi spakirati proizvod vrlo dobro, prije nego što će ga poslati.To je potrebno i važno snimiti video kada ste разворачиваете paket, i to će biti valjan dokaz, kada ste dobili oštećene LCD zasloni.Ako ne možete dati video, ne možemo vjerovati da je oštećen prilikom transporta, i mi nismo odgovorni za bilo kakve slučajeve štete.

Napiši recenziju

1 2 3 4 5

Recenzije