Za Fukuda Ollin trucks Sapp prirodne ljepote Express 493 dizel auto motor računalni naknada/auto-PC/ 0281014277 EDC16C39

kn675.99

Tagovi: laserska libela Fukuda, kosa šećerne medvjed, auto računalo za auto, ecu nissan, putno računalo za vozila, edc16, атавизм, 206 ležaj, 3d laser pro, 2гр.

SKU : w1990 Kategorija:Auto Inteligentni Sustav
Dijeli:
Opis

  • brend: БЯДСТ
  • Težina Proizvoda: 1.2kg
  • Naziv Modela: 0281013328

Specijalizirani smo na računalu auto motor, mjenjač / računalo mjenjača, jer model proizvoda previše, stranica nije bila u stanju preuzeti ažuriranja, ako ste pronašli stranicu, ne možete pronaći model proizvoda, ili ne može potvrditi informacije o proizvodu, onda, molimo, navedite broj proizvoda ili fotografiju kontaktirajte nas za više upita.

Naziv detalji : računalna naknada auto motor /auto-ECU

Broj Dijela : 0281014277

(Prilikom slanja narudžbe, molimo, ne zaboravite ostaviti poruku, javite nam koji model proizvoda želite dobiti)

Primjenjivi modeli : za vozila Fukuda Ollin trucks Sapp prirodne ljepote Express 493

O kvaliteti : visoke kvalitete, proizvode отгружаются prije profesionalni strogim ispitivanjem, kako bi se osiguralo da svaki proizvod, bez ikakvih problema s kvalitetom.

Molimo vas da pažljivo pročitate prije kupnje proizvoda :

Kupci bi trebali pročitati:

(1) Molim vas, ne postavljajte proizvoljno spor: da se roba, ako ima bilo kakvih pitanja ili niste zadovoljni, molimo vas, kontaktirajte nas odmah, mi ćemo vam pomoći da na vrijeme provjerite.Ne smije raditi sporova bez kontakta, jer to jednostavno ne može riješiti problem.

(2) Kada ste dobili proizvod imate bilo kakvih pitanja ( o modelu, izgledu, brandu i tako dalje), prvo nas kontaktirajte kako bi bili sigurni da nema sumnje, a zatim je instalirajte.

(3) Ako se instalacija ne može funkcionirati ispravno, prije svega, provjeriti vaš automobil s protuprovalni funkcije, ako ih ima, a zatim koristiti uređaj za dekodiranje противоугонного ili противоугонного usklađenosti programiranje može se koristiti normalno.

(4) dobijeni proizvodi dok model proizvoda / kod, zidni utikač, pojava tih istih možete koristiti normalno.Ako ustanovite da je marka, datum proizvodnje i broj serije, boju i sl. ne podudaraju, to je normalna pojava (molimo vas da ne mislite da je proizvod neispravan).

Molimo imajte na umu kupci:

(O usklađivanju противоугонного dekodiranje auto): ako je postavljena na ECU, on ne može biti pokrenut.Najprije provjerite je automobil li s protuprovalni funkcije (ili imate li ključ čip),ako je vaše vozilo s protuprovalni funkcije, potrebno je dekodirati slučajnost (s dekoderom) je uspješno, automobil može normalno pokrenuti.

Savjeti: molimo, molimo javite nam se, što je najbolja vrijednost za oglase paketa.Tako da možete izbjeći plaćaju visok porez ili plati manje.

Koliko nam je poznato,Francuska,Brazil,Turska provode stroge uvozne politike.Ako je vaš paket ide u te zemlje, a carina zahtijeva plati visoki porez .Mi ne snosimo odgovornost za to zbog uvozne politike svoje zemlje, jer smo mogli pratiti ga.Ako ste iz Brazila,molimo vas da ostavite svoj broj CPF ili CNPJ ili porezni broj za naručivanje, kako bi vam bilo lakše dobiti svoj paket!(Rusku država može poslati samo poštanske pošiljke EMS / Kina / Hong Kong, molimo vas da kupci ne biraju metode dostave DHL / UPS, kao što su robe, zatočenih carine, kao i mogućnost je vrlo velik.Ako prijatelji Rusije opredjeljuju za kosu DHL / UPS / FEDEX i tako dalje, mi ćemo koristiti EMS za slanje robe) Hvala na razumijevanju.

(1) Slike samo kao referenca, molimo vas da dominira u prirodi izvedeni (ako je potreban kompletan proizvod fotografije, molimo, navedite model proizvoda ili sliku kontakta) (2) kao proizvođač elektroničkih proizvoda s različitim serijama od datuma proizvodnje, tu će biti i dječji fotografije na vašoj kupnji, a vi dobijete izgled djeteta je različit, na primjer, tekst, sufiks tipa, ikone, proizvođači, ali funkcija, kvaliteta se ne mijenja, te situacije su vrlo česte, vjerujem da osoblje zna o tim razlozima. (Samo trebaju potvrditi da su isti kod proizvoda pravu).

Primamo Paypal, Western Union, TT.sve glavne kreditne kartice prihvaćene kroz secure payment procesor ESCROW.Mi prihvaćamo sve načine plaćanja, ako ne možete izravno platiti, molimo vas, kontaktirajte sa mnom, ja mogu vam poslati račun!

(1).DOSTAVA ŠIROM SVIJETA. (Osim nekih zemalja i APO/FPO)

(2).narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja.

(3).Mi smo samo brod na подтверженным adrese rezervacije.Vaša adresa naloga mora se podudarati s vašom adresom dostave.

(4).Prikazane slike nisu stvarni proizvod i namijenjeni su samo za vašu referencu.

(5).VRIJEME PRIJELAZA osigurana usluga prijevoznika i isključuje vikendom i praznicima.Tranzit vrijeme može varirati, pogotovo u svečane sezone.

(6).Ako niste dobili svoj teret u roku od 30 dana od dana UPLATE, molimo, kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca!

(7). zbog razlike u mogućnosti i vremena zalihe, mi ćemo odabrati brod po svoj detalj od našeg prvog dostupnog skladišta za brzu isporuku.

(8).Rusija zemlja može samo poslati pošiljke EMS / Kina / Hong Kong postal, kupci ne biraju DHL / UPS metode isporuke, kao što je mogućnost da se zatočenih carine vrlo veliki proizvod.Ako je prijatelj Rusije, izbor frizura DHL / UPS / FEDEX, a mi ćemo koristiti EMS za slanje pomoći

(9) ako je adresa je brazilskim drugom.Molimo vas ostavite svoj CPF ili CNPJ da je lakše dobiti svoj paket.Jer DHL / FEDEX / UPS / TNT i druge express-usluge moraju biti im na raspolaganju.Samo putem poštanske dostave uputili ili kurirske to ne može podnijeti!

Molimo vas, ne objaviti komentar 2~3 zvjezdice.To nije dobro za rješavanje problema.Ako imate bilo kakvih pitanja,molimo, kontaktirajte nas, prvo da ih riješiti mirno i ljudski način.

Povratne informacije od 5 zvjezdica će se visoko vrednovati .Za sljedeću rezervaciju mi ćemo vam dati neke popuste.

Napiši recenziju

1 2 3 4 5

Recenzije