2 / 3X7 / 8 / 9 prebacivanje brzina bicikala poluge dvostrukog upravljanja cestovni bicikl ručicu mjenjača prebaciti kompatibilan za 22.2-23.8 mm volan

kn283.92

Tagovi: 3x7 brzina, 3x7, 3x9, Pomak 3x8, titan vijak za bicikl, biciklistička prometni prekidač, poluge za prebacivanje kočnice, napetost stražnjeg prekidača, komplet pogonskog bicikla, biciklistički prijevoz.

SKU : w2125 Kategorija:Rezervni Dijelovi Za Bicikle
Dijeli:
Opis

  • Vrsta: Prednji Prekidač
  • brend: RIDECYLE
  • Применимый Kalibar upravljača: Oko 22.2-23.8 mm / 0.87-0.94"
  • Pero: 18 brzina
  • Materijal: Aluminijska ručka / PVC
  • Ukupni Kapacitet: 8/9 brzina
  • Sastojci: Prekidači tračnica

Boja: Crna

Materijal: aluminij ručka / PVC

Model: 2*7 speed R7; 3*7 speed R7; 2*8 speed R8; 3*8 speed R8;2*9 speed R9; 3*9 speed R9

Применимый Kalibar fan: oko 22,2-23,8 mm/ 0,87-0,94 inča

Adaptacija: za jezgre kočnice cestovnog bicikla; изгибная ručka, рожковая ručka, zrakoplovstvo ručka, шиповая rukohvat za cestovne bicikle

Kompatibilan je s prednjim i stražnjim prekidači mjenjača bicikala, uključujući mikro-rotacija, Shimano, itd.

Pakiranje: pakiranje u kartonu, 1 par

garancija kvalitete:

1. povrat prihvaćen, ako je problem kvalitete ili krivo dostavljen proizvod, mi оплатим sve troškove.Ako to nije problem kvalitete, klijent je odgovoran za sve troškove, uključujući i troškove dostave, koju smo platili.Molim vas, vratite se u roku od 7 dana nakon primitka.

Upozorenje: molimo vas, čuvajte dogovor u početnih uvjeta i hoćete neispravne detalj, a zatim kontaktirajte nas prije slanja natrag.

Problemi s veličinom ili sadnje:

1. veličina проиллюстрирован s posebnim mjerenjima i ima kineski stalak, molimo vas, provjerite prije narudžbe, Molimo, odaberite veličinu u skladu s detaljnija mjerenjima, a ne samo "veličina", naša veličina ne može mjeriti sa svojim standardom.

Načini Dostave:

1. brod izvan udaljenost oko 1-5 dana, osim blagdana.

2. To obično traje oko 15 do 28 dana (prilagođeno prioritetno), 5-7 radnih dana (ekspresne dostave) u većini zemalja i može biti duže zbog strogih carinska inspekcija

3. Prema našem iskustvu, carina, naknada se može naplatiti na vašoj strani, vas molimo, imajte na umu da kupci odgovorni su za sve dodatne carinske pristojbe, brokerske naknade i sl. koji se mogu pojaviti za vrijeme prolazi carinska inspekcija u zemlji odredišta

4. izuzetna disclaimer: prodavatelj nije odgovoran za непоставку ili kašnjenje u isporuci narudžbe u vezi s prirodnim katastrofama, rata ili drugih razloga više sile.

Recenzije:

1. Vaše zadovoljstvo-to je najdragocjenije što nam je potrebno, ako se dogodi nešto neočekivano, uvijek smo spremni ugostiti vas i riješiti problem pomoću većina razumnih odluka.

2. Također najviše приветствуетесь da nas kontaktirate u bilo koje vrijeme, sve poruke će biti отвечены u roku od 24 sata, mi ćemo se potruditi da vam donese radosnu shopping iskustvo s nama.

Napiši recenziju

1 2 3 4 5

Recenzije