PCI-E 4X to NGFF SSD Express Adapter Card B-key+M-key M. 2 NGFF+NVME Adapter Mining Card

kn76.72 kn32.99

Tagovi: moj, pci express x1, statički disk nvme, m2 M usb, york, mini pcie, Nevada, Ssd SATA od 1 TB, m2 pcie, Statički disk kapaciteta 1 TB.

SKU : w2673 Kategorija:Računalne Komponente
Dijeli:
Opis

  • brend: ALLOYSEED
  • Podrijetlo: CN(porijeklo)
  • Vrsta: M. 2 SSD-ovi za PCI-E
  • Tip Sučelja: PCI
  • Broj Modela: nvme
  • Identitet: NEMA
  • Paket: DA

PCI-E 4X to NGFF SSD Adapter Card B-key+M-key M. 2 NGFF+NVME Dual Interface PCIE Adapter Card

Karakteristike:

1. Podrška za B-Key+M-Key M. 2 veličine: 2230, 2242, 2260, 2280

2. sučelje B-Key može umetnuti SSD protokol M. 2 NGFF SATA, a zatim umetnuti redak SATA za povezivanje matične ploče, koristiti PCI-E za napajanje, bez vanjskog napajanja.

3. sučelje M-Key može ugraditi SSD protokol M. 2 NVME PCI-E, a podaci prijenos PCI-E ne treba pristup linije SATA za priključak na matičnoj ploči.

4. dvostruki napon 12V+3.3 V, dvostruki napon više stabilna, nego osamljeni napon, učinkovito smanjuje temperaturu SSD, manje topline, brže i povećava pokazatelj stanja led.

5. kontaktna površina SSD-to je super debelo zlatno pokriće, a topline pojačan nakon dodavanja теплопроводящей okruženja.

6. režim uštede energije: napajanje PCI-E, funkcija pokretanja sustava podrške.

7. definirana sučelja za pohranu velike brzine i velikog kapaciteta za brzi SATA3/6Gbps.Brzina se određuje domaćin - kraj matične ploče računala i kartica za prijenos ne utječe na performanse NGFF SSD.

8. osigurajte utor 2 x M. 2, sučelje M NGFF, sučelje B NGFF.

9. dopustite korisnicima da koriste standardni SATA-IO M. 2 SATA SSD za prebacivanje na desktop, da postane hard disk SATA.

10. može biti spojen na korištenje M. 2 (NGFF) SSD kao kartice hard disk za laptop 11.M.2 (NGFF) SSD, kroz ovu kartu NGFF utor za prijenos za povezivanje na host za prijenos podataka.

11. Specifikacija M. 2 Izdanje-0.9 Edition.

12. PCI-E to NGFF adapter-to je nova твердотельная sučelje kartica s novim спецификационным sučelje M. 2.

13. M. 2 (NGFF) SSD prenosi podatke putem utor NGFF kartice za spajanje na računalu za prijenos podataka.

Način NGFF alarma SATA i ton PCIE:

1. 7PIN SATA na адаптерной ploča se spaja na sučelje SATA desktop matične ploče, i signal pretvara u kartu prijenos NGFF alarma SATA.

2. sljedeći sučelje koristi sučelje NGFF signala PCIE, koji izravno podržava SSD, PCI-E M. 2.

3. NGFF može raditi istovremeno, alarmi SATA i signale PCI-E mogu biti podržani.

Napomena: M. 2 NVME PCI-E protokol SSD mora navoditi kao sistemski disk boot, Win8.1 veći sustav ima svoj vlastiti disk.

Molim vas, dopustite 1-3 mm razlikuje zbog ručnog mjerenja.

Zbog različitih telefona i različitih osvjetljenja, slike možda neće prikazati stvarna boja elementa.Hvala na razumijevanju.

1 x Адаптерная kartica

1 x stražnja ploča

1 x kabel SATA

1 x vijaka paket

1. DOSTAVA ŠIROM SVIJETA. (Osim nekih zemalja i APO/FPO)

2. narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja.

3. Mi smo samo brod na подтверженным adrese rezervacije.Vaša adresa naloga mora se podudarati s vašom adresom dostave.

4. prikazane slike nisu stvarni proizvod i namijenjeni su samo za vašu referencu.

5. usluga tranzitnog vremena dostupan prijevoznika i isključuje vikendom i praznicima.Tranzit vrijeme može varirati, pogotovo u vrijeme blagdana.

6. Ako niste primili svoju narudžbu nakon 30 dana od dana PLAĆANJA, molimo kontaktirajte nas.Potrudit ćemo vašu narudžbu i vas kontaktirati što je prije moguće.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca!

7. Rok Isporuke:

1. imate 7 dana da nas kontaktirate i 30 dana da se vrati ga s datumom primitka.Ako je roba na raspolaganju više od 7 dana, on će se smatrati koristilo, a mi ne ćemo izdati vam povrat novca ili zamjenu.Ovdje nema iznimaka!

Troškove dostave plaća kao prodavatelja i kupca na pola.

2. svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak i identifikator vaše narudžbe.

3. Mi ćemo vam povrat novca u punom iznosu dobitne oklade nakon primitka robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim uključenim dijelovima i priborom, nakon što se kupac i prodavatelj poništava transakciju sa www.sdt.com.hr.Ili možete odabrati sebi zamjenu.

4. mi ćemo snositi sve troškove dostave ako je proizvod(e) nije tako reklamirao.Neispravan proizvodi moraju biti obaviješten i vraćeni u originalnom pakiranju, ako je to moguće.Morate nas obavijestiti u čemu je kvar, i dati nam broj vaše narudžbe.

Vi se slažete sa svim gore navedenim pravilima prilikom naručivanja na www.sdt.com.hr!

Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!Povratne informacije je vrlo važno.Molimo vas da nas kontaktirate odmah, prije nego što nam dati neutralne ili negativne povratne informacije, tako da možemo ispuniti vaše zadovoljstvo.

Nemoguće je riješiti pitanja, ako mi o njima ne znamo!

Napiši recenziju

1 2 3 4 5

Recenzije