Ptice vidi terminologiju japanski самурайский mač katana Proljeće высокоуглеродистая čelik oštrim nožem s канавкой drvene korice sa slikom

kn680.25 kn585.00

Tagovi: mač, lovački mini praćke, katana je mač pravi mačevi, Гэндзи, pravi mač, самурайский mač igračka, mač Han Jiang, mač Мулан, veliki privjesak, mač Кирито.

SKU : w2839 Kategorija:Ukrasi
Dijeli:
Opis

  • Boja: Crvena
  • Stil: Japanska katana
  • Tema: Lik TV i film
  • Regionalna Posebnost: JAPAN
  • Bod br.: BY-2
  • Materijal: Metal / drvo
  • Lice: Dekorativni hendikep
  • brend: mač
  • Materijal Oštrice: 1060 ugljični čelik
  • Podrijetlo: CN(porijeklo)
  • Ljuska materijala: Puno drvo
  • Vrsta: samuraj mačevi

Upozorenje:slike su samo za referencu.Stvarni proizvod može se razlikovati.Drveni stalak i svila torbu samo za pozadinu.

Ukupna dužina:103 cm Dužina oštrice:72 cm Dužina ručke:28 cm Širina oštrice:3,2 cm Debljina oštrice:0,7 cm težina:britva akutna Saya: Hardwoodwith dragon pattern Materijal oštrice:1060 ugljični čelik,ručno kovanje Pakiranje:kartonske kutije s crnom vrećom

Načini plaćanja dostupni u www.sdt.com.hr, uključivala: Paypal debitnu karticu i memorijsku redit.

Ako naiđete na bilo kakve probleme u trenutku plaćanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati u online korisničku podršku www.sdt.com.hr.Povezanost tima službu za korisnike je online 24/7:

Međunarodni Kupci-Molim Vas, Imajte Na Umu:

a)uvozne dažbine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe i troškove dostave, te naknade su odgovornost kupca.

b)molimo kontaktirajte carine vaše zemlje, kako bi se utvrdilo kakve su ove dodatne troškove, prije početka trgovanja/kupnje.

1 stvarno Mi šaljemo robu širom svijeta!Molimo vas, provjerite u vrijednost isporuke i načinu isporuke prije kupnje!Imajte na umu da: TNT shipping methon samo za nedostatak oštrim mačem.

2.molimo vas, pobrinite se da navedenu adresu isporuke ispravna.Ako je paket će biti vraćen nam je, kupac će biti odgovoran za plaćanje troškova za ponovnu otpremu.

3.Normalno, mi ćemo brod vaše detalje u roku od 1-2 radna dana, a mi ćemo koristiti debele kartonsku kutiju, da se spakirati svoje mačeve,pa vas molimo da ne brinite o Dalekom prijevozom.

4.Samo kao roba će biti poslana, poslat ćemo vam e-mail sa brojem za praćenje kroz sustav za razmjenu poruka www.sdt.com.hr, možete pratiti svoj paket u bilo koje vrijeme.

U isto vrijeme, mi ćemo nastaviti pratiti stanje svog roba sve dok ne dobijete parcelu.

5.Čim roba će biti isporučena ili je zadržano svoje carine, molimo kontaktirajte vašeg carine, kako bi dobili parcelu sa rezultatom-sastavci(koji će biti poslan na vas nakon otpreme robe).

6. molimo vas zapazite da svaki paket mačevima treba napraviti razmak zajednicu običaje uvoza kada пкакге dolaze u svoje običaje.Držite vaš telefon radi vrlo važno.

7.O pakiranju hrane:

Kada ste kupili od nas više proizvoda, u nekim slučajevima možemo kombinirati pakiranje i dati vam popust na uzimale dostave, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, mi ćemo pokušati učiniti sve što je moguće za vas.

Molimo vas da pažljivo pročitate ova pravila tako kao što postoje uvjeti prodaje koji reguliraju kupovinu:

1)Kada dobijete svoju robu poštom, molimo da provjerite odmah, da biste bili sigurni da on odgovara opisu u popisu.

2)Ako postoji problem sa bilo koje kupovine, kontaktirajte nas, prvo da ga riješi.Većina problema može se riješiti, primaju tehničku podršku.Ne trebate ništa slati natrag.

3) Ako ste pronašli bilo koji kvar u našim detalje, onda molim vas da mi ne познее 3 dana деталя primitka.Molimo osigurajte neke slike o inferiorni proizvodima.Možete dobiti zamjenu ili povrat novca nakon provjere.

4) puni povrat će biti moguće zbog robe, propuštenih ili oštećeni na putu.Zbog carinskog problem primatelja paket drži, uništi ili vrati natrag pošiljatelju, mi ćemo povrat povrat kupcu, osim troškova dostave.

Kupuju Ovaj Proizvod.Morate Pročitati I Prihvatiti Sa Sljedećim:

Potvrđujete da imate 16 ili više godina, maloljetnici mogu kršiti lokalne i / ili državnim zakonima, ako kupite ovaj predmet.Kupac je odgovoran za održavanje onoga što je on postao punoljetan za kupnju i prijema pošiljke ove robe u skladu sa zakonima svoga grada i/ili države na nazvanom kupcu adresi, определяемому zakonima svog grada i /ili države.Svi noževi i mačevi mora se rukovati s posebnom pažnjom.Vi ste odgovorni za provjeru proizvoda na prisustvo bilo kakvih nedostataka prije korištenja ovog proizvoda.Mi ne snosimo odgovornost za bilo koje ozljede, smrti ili imovinske štete uzrokovane, izravno ili neizravno, od strane Korisnika uslijed uporabe ovog proizvoda.

pronađen je u 2002 Вэйпином Чжэном, koji je predsjednik kompanije Zhejiang Zhengs Sword Company.Ova marka je serija ukrasnih mačeva.Glavni proizvodi su anime i strip mač, igra mač,dom dekorativni mač i sl...sa svojim modnim stilom, jamstvo kvalitete, niske cijene nekretnina, koji se prodaju u inozemstvu.Nož u osnovi uključuje углеродистую čelika, nehrđajućeg čelika i углеродистую čelik 1045.Nastojimo pružiti kvalitetne proizvode po najpovoljnijim cijenama, uz prijateljski i brza usluga.

Napiši recenziju

1 2 3 4 5

Recenzije