Sjajne Ružičaste Maturalne Haljine Dugih Rukava Блесток Čipke Loptu Haljina Vestidos De Fiesta Largos Elegantes De Gala 2020 Светоотражающее Haljina

kn1 818.41 kn1 272.89

Tagovi: haljina žene, k konačni haljina, limene haljine, linija haljina 2021, Demino čipkan haljina, eb атласное haljina, haljina USP, haljina quinceanera, sjajan nokat, haljina službeni.

SKU : w3704 Kategorija:Vjenčanja I Aktivnosti
Dijeli:
Opis

  • Podrijetlo: CN(porijeklo)
  • Dužina Haljine: Dužina Do Poda
  • Broj Modela: Gradacija Haljine
  • Struka: Prirodne
  • Slučaj: diplomski
  • Silueta: Loptu Haljina
  • brend: gongbaolage
  • Vrsta Tkanine: šljokice
  • Ugrađen grudnjak: DA
  • Materijal: Polyester
  • Dužina rukava(cm): Puni
  • Tip Elementa: Gradacija Haljine
  • Vlak: NEMA
  • Element Mode: Kontrastne Boje
  • Stvarne Slike: DA
  • Stil Rukava: Sa спущенным ramena
  • Ukras: Šljokice
  • Otvor za gorivo: Горловина Brod

-- 【Upute za kupnju】--

※Naša kvaliteta proizvoda je zajamčena, ako imate problema s proizvodom kontaktirajte nas za prvi put, možemo garantirati da vaš 100% zadovoljstvo.

※Veličina proizvoda nalazi se na sliku ili kliknite na stol dimenzija, ili pitajte nas direktno.

※Molim vas, dopustite 1-3 cm različite zbog ručnog mjerenja.

※Napomena: zbog različitih monitora i svjetlosni efekt stvarne boje mogu se malo razlikovati od boje slike .nadam se, da ste mogli razumjeti,~~

※ukoliko imate problema sa деталем, onda ste dobili, obratite mi se na The first time, mi obećavamo da ćemo dati dozvolu da ste udovoljili~~

Standardi Za Mjerenje

Preporučujemo vam da po mogućnosti zaposliti kvalificirane швею za mjerenje veličine vaše haljine.Bolje vam je pitati nekoga drugog mjeriti za vas zbog netočnosti самоизмерения.Mjera s donjim rubljem slična onima koje ćete nositi sa vašim haljinu; molimo, imajte na umu da ne mjerite preko druge odjeće.U skladu drugi stil haljine, oko 8-13 cm (3,15 inča-5,12 inča) dodatna dužina će biti rezervirana je za stvaranje dobre haljine za vas.

Возвращенная politika Возвращающ za zamjenu ili povrat

Vaše zadovoljstvo je za nas od najveće važnosti.Po dolasku vaše upućivanje preporučujemo da provjerite i uvjerite se da je haljina je proizvedena u skladu sa vašim specifikacijama rezervacije.Pokušajte svoju haljinu što je prije moguće, bez skidanja oznake, ne mijenja i ne brišući ga.

Ako se vraćate ili обмениваете haljine ili pribora, molimo vas, pobrinite se da su u izvornom stanju - неношеные, neoprane, неизмененные, neoštećeni, čisti, bez dlačica i kose, s netaknut i priloženom oznake.

Za normalne veličine elementa-ako imate problema s kvalitetom, i želite podnijeti zahtjev za povrat, Molimo preuzmite neke dirljive fotografije ili video, kao što je to provjereno, možete poslati robu nazad do nas (kupac na sebe preuzima trošak dostave), a mi ćemo vam dati puni povrat robe.Za ostvarenja na red деталя-ako je kvalitetna problem i želite podnijeti zahtjev za povrat, onda Molimo preuzmite neke snažne slike ili video, kao što je samo ona подтвержена, možete poslati detalj natrag u nas (klijent povjerava cijenu isporuke), a mi ćemo Vam dati puni povrat деталя.

Garancija Kvalitete

Povjerenje GongBaoLaGe će biti dobavljač vjenčanje i službeno haljine worlddrsquos vodeći, sa velikom reputacijom za pružanje savršene haljine za svaku prigodu.Mi smo napravili tonu haljine za žene i djevojčice diljem svijeta, a sve više i više kupaca sada odabrati nas kao mjesta za dućan za svoje velike dana i događanja!

Портняжничанная Carina

Sve vjenčanje i večernje haljine postavljaju, iako je također nudimo i niz veličina od 2-26W. vjenčanice mogu biti скроены u bjelokosti, bijele, šampanjac i pink, dok postoji i nekoliko boja opcije za večernje haljine.

Najbolja Cijena

Cijene GongBaoLaGe rsquos daleko ispod maloprodajne cijene zbog naše efikasnosti i nižih operativnih troškova od toga, da imamo za osnovne operacije u Kini.Naša cijena varira od 100 do 800 dolara za neke od kvalitetne haljine, pronađenih na internetu.

Odličan Kvalitet

GongBaoLaGe zapošljava samo najboljih krojača i iskusnih dizajnera u Kini, koje koriste najbolje tehnologije proizvodnje za stvaranje svoje haljine.Izvrsne usluge kupcima imamo odličan osoblje za podršku kupcima na raspolaganju za pomoć 24/7.

Zadovoljni Kupci

Napravili smo puno naših klijenata danas, pružajući iznenađujuće haljine za njihove svadbe i aktivnosti.

PITANJA I ODGOVORI

Što učiniti ako je moja haljina nije dostupno?

Ako vaše haljine nema na lageru, a iz nekog razloga ne možemo ga naručiti , obavijestit ćemo vas i dati vam druge opcije za izabrati iz, ili možete otkazati rezervaciju.Možete pružiti drugima svoje omiljene fotografije stil haljina, nakon potvrde, mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Što ako želim haljinu u boji, kojeg nema na popisu?

Boje koje navodimo na stranici s podacima o proizvodu, su jedine boje u kojima se proizvodi ovo je elegantan haljinu.Mi smo također pokazati sve slike koje imamo na raspolaganju, tako da ako slika ne prikazuje, ne možemo vam pokazati da je haljina u boji, mogu li ja vidjeti haljinu u drugim bojama?Nažalost, možemo samo slati ili postavljati slike koje nam proizvođači haljine koje mi prodajemo.Nije sve u boji haljine prikazuje proizvođača, i tako sve fotografije koje vidite su jedine koje imamo.Jedino što možete pokušati učiniti je naći drugu haljinu iste tvrtke, a u istoj boji, i to će biti isti u zavisnosti od tkanine.

Se uzme haljine za iznajmljivanje?

Žao nam je, da mi ne iznajmljujemo, haljine.

Zašto je moj nalog još uvijek obrađuju?

Narudžbe se prihvaćaju 24-72 radnih sata da odgovori natrag s datumom isporuke.

Kako mogu ažurirati svoju isporuku?

Jednostavno odgovorite na svoju e-mail s potvrdom način, na koji želite promijeniti.

Mogu li ja dobiti haljinu s dodatnom dužinom?

Molimo, pišite nam na e-mail ili nazovite broj za stil, a mi ćemo za vas naći dodatne informacije.Neki dizajneri mogu napraviti dodatnu dužinu.

Zašto ja više ne mogu pronaći ono haljinu koja je pronašla prije?

Samo kao roba više nema dostupnih zaliha i proizvođač više ne proizvodi, on je uklonjen s naših web stranica kao i na raspolaganju više neće pojavljivati u potrazi.

Molimo vas da zapali pet zvjezdica

Mi ne primamo četiri zvjezdice ili manje

Napiši recenziju

1 2 3 4 5

Recenzije
  • Perovskii  — 

    Totally amazing dress. This was so beautiful and the quality was amazing. I would never have believed it would look so expensive and made so well. I loved this dress. I gave them my size and it fit perfectly. I would recommend this to anyone. It had such beautiful detail.I got married on the beach. Worth the shipping fees to get quicker. I was here in plenty of time before my wedding.

  • Naranjo Mn  — 

    Good communication, speedy delivery and excellent product. I am so in love with my dress and will ordering a couple more soon. I only wish the seller had informed me before shipping so I could order my veil. I'm so so grateful elegantdress. U ROCK!!!!

  • Izumrud21 85  — 

    Very fast delivery. good quality, as in the photo even better. thank you seller advise.

  • Lokeshkumar25  — 

    OMG!!!! I ABSOLUTELY LOVVVVEEEEE MY DRESS. THE BEADING AND EVERYTHING IS SO INTRICATE AND EXACTLY AS IS ON THE PHOTO. I AM FROM THE CARIBBEAN AND I WAS KIND OF SKEPTICAL TO ORDER BUT FROM MY PRODUCT I WOULD RECCOMMEND THIS TO EVERYONE WHO IS THINKING OF BUYING!! QUALITY IS EXCELLENT EVERYTHING IS JUST BEAUTIFUL. COMMUNICATION WITH THE SELLER IS QUICK AND IMPRESSIVE. TOTAL THUMBS UP. CAN'T WAIT TO WEAR ON MY SPECIAL DAY. THANK YOU GUYS AGA

  • Vyacheslavzlat174  — 

    OMG it's so beautiful,looks better than the picture