INK ITALIA®Refill kompatibilne univerzalne tinta za EPSON, CANON, HP, BROTHER, LEXMARK DELL RICOH

kn73.89 kn66.52

Tagovi: l805, dtf pisač, tinta epson, dtf, чернильная ručka, z31, Ink Pisač, Canon 600d, stručni bočica tinte, hp laptop.

SKU : w4826 Kategorija:Potrošni Materijal Za Pisače
Dijeli:
Opis

  • Podrijetlo: CN(porijeklo)
  • Vrsta: Set Za Punjenje Tinti
  • Kompatibilan Brand: Ostalo
  • Broj Modela: Boca ink refill 100 ml
  • brend: Inspiraciju Maskara

Dopustite nam da vas potaknuti

U Ink Italia ćete naći najkvalitetniji zamjenski setovi za nadolijevanja tinte za pisače.Oni se razlikuju ne samo odličnim kvalitetom ispisa, ali i nevjerojatnim performansama, koji se lako može usporediti s originalnim proizvodima.Pomoću seta za punjenje tinte Ink Italia cheap Ink refill, ne samo da štedi novac, ali i provjerite je li vaš pisač je ostao u najboljoj formi.

Setovi za nadolijevanja tinte savršene su za tvrtke koje žele smanjiti troškove ispisa, bez ugrožavanja kvalitete, kao i za jednog domaćeg korisnika, koji se brine o visokoj razini svojih dojmova.

INFORMACIJE O PROIZVODU

Pogodan za printere: EPSON, CANON, HP, BROTHER, LEXMARK DELL RICOH

Tip: novi i kompatibilan

Zamjena za: sve vrste višekratnu upotrebu tinte ili СНПЧ

Možete promijeniti boje u igri u roku količinu igre.

Pakiranje list 4 Crna 1 crna/1 plava / 1 magenta / 1 2 žuta Crna/1 plava / 1 magenta / 1 2 žuta Crna/2 Plava / 2 magenta / 2 žuta

Besplatna dostava za ekspresne dostave šaljemo naše proizvode s područja velike Britanije ili Europe.Sve narudžbe se obrađuju u roku od 24-48 sati nakon potvrde plaćanja.Prije kupnje provjerite je li adresa točna.Ako nije, ispravite ga prije plaćanja.Ako ne dobijete pošiljku u roku od 15 dana od dana PLAĆANJA, molimo kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.

KORISNIČKA PODRŠKA

& Iexcl; visoke kvalitete usluga korisnicima ovdje za vas!Ako vam je potrebna pomoć pri pronalaženju idealnog tinte i / ili tonera, molimo kontaktirajte nas.Ako želite pomoć nakon što kupite naš proizvod, molimo kontaktirajte nas.Naša korisnička podrška radi kao pčela, kako bi bili sigurni da imate sve što vam je potrebno u najkraćem mogućem roku. & Iexcl; ne ustručavajte se pisati nam na bilo koji problem koji se može dogoditi!

NAŠI

Mi ljubazno molimo vas dajte nam 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našom uslugom i proizvodom, neka drugi ljudi vide koliko su dobri naši proizvodi.Ako niste u potpunosti zadovoljni sa svojim kupnje, molimo vas, obavijestite nas o tome, prije nego što nam dati svoje neutralno ili negativno mišljenje.Tako možemo riješiti problem i pronaći načine kako ih riješiti.Mi radimo sve što je moguće održavati visoke standarde izvrsnosti i trazi 100% - nog zadovoljstva kupaca.

GARANCIJA I POVRAT ROBE

S našim proizvodom dobiti jamstvo 24 mjeseca-kupujte, bez brige!

Osim toga, ako niste zadovoljni nakon primitka vaše narudžbe, imate 30 dana da se vrati za zamjenu ili povrat novca; kontaktirajte nas prije slanja robe

Bilo oštećeni proizvod mora biti poruka i vraćen u roku od garantnog roka; pišite nam razlog za povratak i broj narudžbe.

POLITIKA

Mi nismo odgovorni za bilo kakve carine ili poreza na uvoz.

Pažljivo provjerite nalazi li se vaš model pisača u gore navedenom popisu.Naši proizvodi zadovoljavaju standarde ISO 9001 i 14001, a mi proizvodimo naše proizvode sa 100% novih dijelova.

Molimo, imajte na umu da ovaj proizvod je kompatibilan model, a ne OEM.

Napiši recenziju

1 2 3 4 5

Recenzije
  • Kosvenno  — 

    Everything as expected

  • Windemo 08  — 

    Never arrived but the seller accepted the return quickly

  • Joao Klebson10  — 

    excelente