Plaža prikriti kupanje žene prikriti čipke plaža haljina mikro top sa kukom kupaći kostim Cover ups Pareo de plage plaža odjeća

kn174.41 kn95.92

Tagovi: сарафан, ženske haljine xxxl 4xl 5xl, haljina laneno plus size, ogrtač za zakopčane, haljina je duga do poda ljeto, Plaža, plava haljina s cvjetnim ispis, kabriolet infinity djeveruša wrap dress, шифоновый сарафан, накидка i haljina.

SKU : w164973 Kategorija:Ženska odjeća
Dijeli:
Opis

  • Stil: Mladenački Stil
  • U obliku: Odgovara točno po veličini, uzmite svoje normalne veličine
  • Podrijetlo: CN(porijeklo)
  • Dob: Dobi 18-35 Godina
  • Materijal: Elastan
  • Vrsta Uzorka: Solidan

1)primamo Escrow, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, debitnu karticu Maestro, WebMoney, bankovni transfer, kreditne kartice i sve što možete platiti na www.sdt.com.hr.

2) Deponovan je najbolji sigurno plaćanje za vas.

3)to payment centar za pomoć:

1)Rok Isporuke

DHL: 4-7 dana

EMS: 7-15 dana

Rusija zrak: 20-25 dana

Singapur-Mail: 15-60 dana

Незлое obavijest: zbog zajednicu običaje i vrijeme, možda ponekad se odgoditi za neko vrijeme, ali smo produljiti rok isporuke za vas, dakle, molim pričekajte još neko vrijeme strpljivo.

1) molimo vas, provjerite je li paket i dijelove temeljito nakon primitka.

2) Mi podržavamo 15 dana bez razloga za povratak,tako da imate 7 dana da nas kontaktirate i 15 dana da se vrati od datuma prijema robe.Ako je roba na raspolaganju više od 7 dana,to će se smatrati kao polovan, i mi ne ćemo izdati vam povrat novca ili zamjenu.

3) kupac će biti возвращенную trošak dostave.

4) svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, a kupac bi trebao dati broj za praćenje povrata,specifičan razlog za povratak.

5) mi ćemo se puni povrat novca, što je samo vratio robu će biti primljene.

1)O razlici u boji

Budući da je rezolucija zaslona i svjetlo kamere teško izbjeći male razlike u boji, molimo za razumijevanje i ispravno справьтесь s bojom problemima.Bilo kakvih problema s bojom, molimo poruke prvo, mi ćemo vam pomoći da ispravno riješiti.

2) o problemima veličine

Molimo pogledajte naše veličina tablice,prije narudžbe, možete nam poslati poruku, dati vaše detaljne postavke o vašem бюсте, struka i bokova, Ako niste sigurni u svoj veličini .Rado ćemo vam pomoći riješiti problem s veličinom.

3) O isporuci pada

Primamo drop shipping i ne ćemo staviti u paket ništa o našoj tvrtki.I mi ćemo poslati natrag vama tekstura ako vam se.Morate imati na umu: "ja drop shipping,molimo vas ne stavljajte ništa o Vašoj tvrtki u paket"i ono što vam je potrebno nam reći kada ste narudžbu.

1) mi ćemo pokušati učiniti sve što je moguće kako bi vam pružiti dobru uslugu.

2) Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas, mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata.Bili bismo zahvalni ako bi ste kontaktirali s nama prije nego što ostaviti komentar od star 1 do 3 zvijezde ili otvoriti bilo koji disp utes .Komunikacija je najbolji način za rješavanje problema, i rado ćemo vam dati zadovoljavajuće rješenje.

Napiši recenziju

1 2 3 4 5

Recenzije