TUYU 4 Ways Turntable Button Helmet Mount za GoPro Max Hero 9 8 7 Insta360 OneR DJI OSMO Camera moto kaciga подбородочный nosač

kn32.85 kn28.26

Tagovi: gopro hero 9, go pro mount, kupola gopro hero 9, ženski ski kaciga, Republikanske stranke, gopro, kaciga za motociklist, insta360 x2, muški okretni stol, mavic pro.

SKU : w3573 Kategorija:Skladište I Фотоаксессуары
Dijeli:
Opis

  • Paket: Komplet 1
  • Vrsta: Set Pribora/Komplet
  • Broj Modela: TY035B
  • Podrijetlo: CN(porijeklo)
  • Kompatibilni modeli: sve akcijske kamere
  • Materijal: Plastika
  • Kompatibilan Brand Akcijske Kamere: Sonja
  • brend: TUYU

4 načina učvršćivanja gumb okretnica za Go Pro Max Hero9 8 7 4 5 6 SJCAM SJ4000 EKEN H9 H9R Insta360 OneX moto kaciga подбородочный nosač

P. S. Neki prodavači prodaju jeftini nosač kacige akcijske kamere na www.sdt.com.hr, Vrlo niske cijene i nosač vrlo lako razbiti, mi nikada nećemo prodati nosač niske kvalitete, Molimo odaberite naš brand TUYU, prodajemo pribor za akcijske kamere za više od 7 godina u Kini.Značajka odnosi na sve kamerama Insta360 / GoPro / SJCAM / EKEN / Yi / SOOCOO i mnogim drugim.Ovaj proizvod se koristi sa držačem za kamere, na primjer s trakom slam.Zakrivljena ili stan nosači Boja: Crna

Moto Kaciga J Nosač

4 Načina Gramofon Gumb Za Pričvršćivanje Kacige

Tip 3

2021 najnoviji nosač za kacigu

Plaćanje:

1-uplata mora biti izvršena u roku od 7 dana nakon naručivanja, u suprotnom rezervacija će biti nevažeća ili otkazao sustav. 2-obično www.sdt.com.hr traje 24 sata, za provjeru i potvrdu uplate. 3-Ako plaćanje nije dostupna ili je nevažeća, vaš nalog će biti zatvoren sustav.

Carina, porezi i carine:

1 - sve zemlje imaju različita pravila, molim vas, pobrinite se da proizvod nema ograničenja u svojoj zemlji, prije nego što ga kupite.Kupci su odgovorni, ako se roba vraća ili se zadržava kupcima na pozivanje na razloge ograničenja. 2-Ako je proizvod potrebno svaki poseban dokument u vašoj zemlji ili treba biti opisane neke vrijednosti, onda molimo pitajte u njemu unaprijed.Dokumente kao što su fakture i tako dalje, neće biti isporučen zajedno sa paketom, ako to nije bilo potrebno kupcu. 3 - Cijena proizvoda ne uključuje poreze na uvoz ili bilo kakve dodatne naknade.Kupac je odgovoran za jasan običaje i plaća naknadu, ako se ona naplaćuje se zemlja kupca.Ali mi možemo pomoći kupcima, pružajući fakturu proizvoda ili bilo koji drugi dokument i informacije potrebne kupcima za čišćenje carine, pa vas molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Dostava:

1 - Svi proizvodi su testirani, pakiraju i šalju u roku od 2-4 radna dana, nakon potvrde plaćanja. 2 - sve отслеживающие sobe zauzimaju nekoliko dana da se pojavi na internetu nakon obrade vremena.Kasnije oni mogu biti praćeni u : www.17track.net 3 - international shipping obično traje 25-60 dana.Mnoge činjenice, kao što su loše vrijeme, carina ili vruće sezone prodaja i tako dalje, mogu izazvati zadržavanje.Ako je vaš upućivanje predugo se ne isporučuje.Molimo, kontaktirajte nas i mi ćemo vam pomoći da provjerite što se dogodilo s vašim paketom. 4-Provjerite da li ste ispravno popunili sve detaljne informacije: Kontakt osoba (puni naziv za ruse), adresa, poštanski broj i telefon.Mi ćemo pripremiti paket s informacijama, navedene u nalogu.Kupci su odgovorni za neisporučeno upućivanje, ako bilo koja od ovih informacija bila pogrešna. 5 - paketi ne mogu biti poslani na drugu adresu od adresa u red.Mi ne možemo promijeniti adresne informacije.

MI VAM MOŽEMO POMOĆI NAŠIM KLIJENTIMA

Ako kupac će otvoriti spor ili će ostaviti negativne povratne informacije, ne kontaktirate nas unaprijed, mi ne ćemo nakon prodaje, a kupci će stavljen na crnu listu.Za lopove mi ćemo vam pružiti sve dokaze i izvijestiti o njima u www.sdt.com.hr, što će dovesti do suspenzije ili prestanka račun kupca.

Otkazivanje rezervacije i povrat novca

1 - nalozi mogu biti ukinute samo do toga kao paket će biti obrađena prijevoznička tvrtka. 2 - Kako se samo roba već poslan, pozivanje više ne može opozvati. 3 - za otkazanih naloga i vraćenih www.sdt.com.hr obično treba 1-2 tjedna, kako bi povrat novca kupcu.Vrijeme će ovisiti o tome kakvu vrstu plaćanja koji ste odabrali za plaćanje.Možete provjeriti vrijeme povrata sredstava na sljedeći link.http://activities.www.sdt.com.hr/adcms/help-www.sdt.com.hr-com/receive_refund.php

Korisnička podrška

Radno vrijeme: od ponedjeljka do petka od 9:00 do 18:30 i subotom od 9:00 do 12:00 (peking).Osim blagdana!Mi smo uvijek rado pomoći: Pažljivo smo isprobati sve proizvode prije slanja.Ali ako još uvijek imate bilo kakav problem sa našim sumnjama, ne ustručavajte se kontaktirati nas!!Mi ćemo učiniti sve što je moguće da se riješi vaš problem.

Opišite povijest vašeg branda, uključujući rokove za izgradnju i razvoj, osnovne korake i tako dalje

Napiši recenziju

1 2 3 4 5

Recenzije
  • Cdvcharters  — 

    Very nice set. Workmanship not waking reservations. Recommend.

  • Mreguero12  — 

    Looks good. Fast delivery.

  • Hromenkova Av  — 

    Arrived before time looks good quality